Η Melania Trump ευχαριστεί δημοσίως την Chelsea Clinton που υπερασπίστηκε τον 11χρονο γιο της

Η Chelsea Clinton υπερασπίστηκε για ακόμη μία φορά το γιο των Donald και Melania Trump και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, έσπευσε να ευχαριστήσει δημοσίως την κόρη της πολιτική αντιπάλου του συζύγου της.

Η Melania Trump ευχαριστεί δημοσίως την Chelsea Clinton που υπερασπίστηκε τον 11χρονο γιο της

Η μοναχοκόρη των Hillary και Bill Clinton υπερασπίστηκε δημοσίως τον 11χρονο γιο του πρώτου ζεύγους της Αμερικής, Byron όταν εκείνος για ακόμη μία φορά δέχτηκε διαδικτυακό Bullying.
Πολίτες που είναι αντίθετοι στην πολιτική Trump γι ακόμη μία φορά επιτέθηκαν στην οικογένεια του, με στόχο το μικρότερό του γιο. Και τα σχόλια ανάγκασαν την κόρη των Clinton να πάρει θέση ανοιχτά υπέρ του.

«Αγαπητή Matty, ο Byron είναι ένα ΠΑΙΔΙ. Και σε κανένα παιδί δεν πρέπει να μιλάμε κατά αυτόν τον τρόπο – είτε στην πραγματική ζωή είτε στο Διαδίκτυο. Και ειδικά ένας ενήλικας για ένα παιδί. Ντροπή» ήταν το σχόλιο της Chelsea σε μία από τις επιθέσεις στο μικρό Byron. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, που η νεαρή Clinton υπερασπίζεται τον γιο του Αμερικανού Προέδρου.

chelseaclintontwitter

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, είχε γράψει ακόμη ένα σχόλιο, όπου έλεγε: «Αφήστε τον Byron ήσυχο. Κι επιτρέψτε του να έχει ήρεμα παιδικά χρόνια, όπως του αξίζει».
Η κίνηση της αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα τη Melania Trump, η οποία έσπευσε να ευχαριστήσει δημοσίως την Chelsea για την υποστήριξή της, στέλνοντας συγχρόνως και εκείνη το δικό της μήνυμα για το διαδικτυακό Bullying. « Σε ευχαριστώ. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τα παιδιά μας να υπερασπίζονται τον εαυτό τους».

melaniatrumptwitter
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved