Babylino Sensitive Pants: Η ελληνική πάνα βρακάκι για μωρά που ξεχωρίζουν!

Οι νέες πάνες-βρακάκι Babylino Pants Boy & Girl ξεχωρίζουν με το μοναδικό design τους και θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Μοιάζουν με παιδικά εσωρουχάκια, δίνοντας αξεπέραστο στυλ στα αγοράκια και κοριτσάκια!

Babylino Sensitive Pants: Η ελληνική πάνα βρακάκι για μωρά που ξεχωρίζουν!

Το πιο απίστευτο πλεονέκτημά τους, όμως, είναι η μοναδική χαμηλή τιμή τους, αφού για πρώτη φορά οι πάνες- βρακάκι κοστίζουν όσο μία ανοιχτή πάνα, μόνο από τα Babylino Pants!

PANESD

Έτσι, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια πάνα-βρακάκι που ταιριάζει απόλυτα στο στάδιο ανάπτυξης του παιδιού τους, κι αυτό επειδή η πάνα-βρακάκι είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της νηπιακής ηλικίας, όταν το παιδί εκπαιδεύεται να χρησιμοποιεί την τουαλέτα (ανεβοκατεβαίνει εύκολα, μοιάζει με εσωρουχάκι, ενώ είναι πιο λεπτή ώστε να επιτρέπει την άνεση κινήσεων).

Untitled

Σχεδιασμένα με την εγγύηση ποιότητας Babylino Sensitive: Ο υπερ-απορροφητικός πυρήνας στις πάνες-βρακάκι Babylino Pants «φυλακίζει» την υγρασία στο εσωτερικό της πάνας, ενώ, παράλληλα, τα πιστοποιημένα, φιλικά υλικά τους για απουσία βλαβερών ουσιών εξασφαλίζουν σίγουρη προστασία για το δερματάκι του μωρού σας (μάθετε περισσότερα για τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-tex ® που διαθέτουν όλες οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive εδώ).

BL Pants 650x390px Backsheets 17
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved