Μετά από 137 χρόνια, επιτέλους η οικογένειά τους απέκτησε κορίτσι

Η οικογένειά τους απέκτησε κορίτσι, μετά από 137 χρόνια και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μετά από 137 χρόνια, επιτέλους η οικογένειά τους απέκτησε κορίτσι

«Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό στην αρχή!», είπε η μαμά Kelen στο αμερικανικό περιοδικό People, αναφερόμενη στη στιγμή που η οικογένεια ανακάλυψε το φύλο του μωρού, στο πάρτι αποκάλυψης τα περασμένα Χριστούγεννα.

kelen apokalipsi

Σύμφωνα με τον πατέρα του συζύγου της Will, η οικογένεια Settle δεν είχε αποκτήσει κορίτσι τα τελευταία 137 χρόνια. «Πραγματικά πιστεύαμε ότι θα ήταν αγόρι! Ήταν πραγματικά μια μοναδική στιγμή γεμάτη έκπληξη από όλους μας!».

kelen kori

Η περήφανη μαμά απο τη Νότια Καρολίνα, αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος γιος του άνδρα της από προηγούμενο γάμο, είναι ξετρελαμένος με τη νεογέννητη αδερφή του, αν και καταβάθος ήλπιζε να ήταν αγόρι για να παίζουν μαζί. «Την αγαπάει. Από την πρώτη στιγμή που την είδε δεν έπαψε να λέει το πόσο γλυκιά και όμορφη είναι!».

agoria oikogeneia

Το όνομα που διάλεξε το ζευγάρι για τη μικρούλα είναι Carter. «Ναι, είναι αγορίστικο. Δεν είχαμε και πολλά κοριτσίστικα ονόματα στην οικογένειά μας, και έτσι διαλέξαμε ένα unisex όνομα. Ένα όνομα που άρεσε και στους δυο μας!», είπε η Kelen αναφερόμενη στο λόγο που διάλεξαν αυτό το όνομα.

kelen mpampas

Τώρα, που η μικρούλα είναι το μόνο κορίτσι στην οικογένεια, όλοι της οι συγγενείς θα την κακομάθουν, θα τη φροντίζουν και θα την έχουν στα πούπουλα! Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την τεράστια αφίσα που τοποθέτησαν στην είσοδο της πόλης, κάνοντας έτσι γνωστό ότι η οικογένειά τους απέκτησε επιτέλους κορίτσι και είναι πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για αυτό!

foto kelen
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved