Όλα όσα θέλει ένας γονιός σε έναν προορισμό: Εκπτώσεις για τη μαμά, παιχνίδι για τα παιδιά!

Επιτέλους! Άρχισαν οι εκπτώσεις και θα απολαύσω τα ψώνια μου με ηρεμία, αφού η μικρή μου θα παίζει στον παιδότοπο Playmobil.

Όλα όσα θέλει ένας γονιός σε έναν προορισμό: Εκπτώσεις για τη μαμά, παιχνίδι για τα παιδιά!

Τι; Δεν τα μάθατε; Όλα τα Playmobil θα τα βρείτε στο AVENUE! Από τις 7 Ιουλίου, σας περιμένουν για ατέλειωτο παιχνίδι, σε τρεις απίθανους παιδότοπους για παιδιά κάθε ηλικίας. Κάστρα και ιππότες, ο Γιγάντιος Δράκος, η Ρωμαϊκή Γαλέρα και άλλα πολλά θα βρίσκονται στους χώρους του εμπορικού κέντρου για να διασκεδάσουν τα παιδιά σας, όσο εσείς θα κάνετε τις αγορές σας χωρίς άγχος και βιασύνη. Επίσης, όπως ανακάλυψα, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνονται διαγωνισμοί τόσο στους παιδότοπους όσο και στα Social Media.

Desktop108
avenue 3

Άρα, από αυτή σας την επίσκεψη, θα βγείτε διπλά κερδισμένες. Και οικονομία στο πορτοφόλι σας και αν είστε τυχερές δωράκια για τα παιδιά σας. Και βέβαια να μην ξεχάσω να σας αναφέρω ότι αν ψάχνετε βιβλία για τις διακοπές σας και για τα παιδιά σας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία στο Καλοκαιρινό Book Festival, μα πού αλλού φυσικά; Στο AVENUE!».

avenue 2

Εκμεταλλευτείτε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και εφοδιάστε την καλοκαιρινή σας ντουλάπα. Από τις 10 Ιουλίου, μπορείτε να κάνετε τις καλοκαιρινές σας αγορές, με απίθανες εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα και την Κυριακή 16 Ιουλίου απολαύστε τις αγορές σας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο πιο ευχάριστο και καλοκαιρινό προορισμό. Τα παιδιά θα τα περιμένει μια έκπληξη καθώς στο AVENUE θα εμφανιστούν οι αγαπημένοι τους Super 4!

Super 4 2

Η διασκέδαση για τα παιδιά δεν τελειώνει ποτέ στο AVENUE.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω

avenue 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved