Τι και αν μεγαλώσαμε; Χρησιμοποιούμε PRODERM και μας αρέσει!

Είναι 4 το απόγευμα και πρέπει να φύγω από το γραφείο να προλάβω να πάρω τη μικρή από το σχολείο, να επιστρέψουμε στο σπίτι, να φάμε κάτι στο πόδι, να φύγουμε για το μπαλέτο και μία ώρα μετά να γυρίσουμε στο σπίτι να διαβάσουμε, να κάνουμε μπανάκι, να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε.

Τι και αν μεγαλώσαμε; Χρησιμοποιούμε PRODERM και μας αρέσει!

Αυτή είναι η ρουτίνα μας. Πριν κοιμηθούμε το βράδυ, απολαμβάνουμε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπανάκι όπως τότε που η κόρη μου ήταν μηνών. Αυτό το απαλό άρωμα, δεν το αλλάζω με τίποτε αλήθεια. Αυτό είναι που ξυπνάει όλες τις αναμνήσεις που έχω από την κόρη μου μωρό. Ατελείωτα πλατσουρίσματα, αφρός παντού, σαπουνόφουσκες και παιχνίδι. Πολύ παιχνίδι!

PRODERM 1

Όπως τότε, έτσι και τώρα χρησιμοποιώ τα προϊόντα PRODERM και δεν τα αλλάζω με τίποτε. Δεν έχει κλείσει άδικα πάνω από 6 δεκαετίες στο πλευρό των Ελληνίδων μαμάδων. Ακόμη και εμένα η μαμά μου με αυτά τα προϊόντα περιποιόταν το δερματάκι μου και με αυτά τα προϊόντα φροντίζω και εγώ το δερματάκι και τα μαλλιά της κόρης μου.

Τι και αν μεγάλωσε το κορίτσι μου; Η PRODERM με τη παιδική σειρά Disney, λύνει τα χέρια κάθε μαμάς. Γιατί κακά τα ψέματα, καμία μαμά δεν θέλει να βάλει τόσο στο τριχωτό της κεφαλής του παιδιού της όσο και στο σώμα του, καλλυντικά που δεν σέβονται την παιδική επιδερμίδα.

PRODERM 2

Η κόρη μου λατρεύει τη σειρά της Disney και κάθε φορά οι πριγκίπισσες Έλσα και Άννα όπως και τo Star Wars (δεν παύουμε να είμαστε δυναμικά κορίτσια) έχουν μια θέση στο μπάνιο μου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved