Η πιο νέα μαμά της Αυστραλίας είναι ελληνικής καταγωγής και μόλις 15 ετών

Η Mollie Syrigos, είναι μόλις 15 ετών και περιμένει το δεύτερο παιδί της τον Δεκέμβριο. Η ελληνικής καταγωγής κοπέλα, έχει ήδη ένα αγοράκι, τον 13 μηνών Theodore, τον οποίο γέννησε στα 13 της. Ήταν από τις πιο μικρές σε ηλικία μητέρες της Αυστραλίας.

Η πιο νέα μαμά της Αυστραλίας είναι ελληνικής καταγωγής και μόλις 15 ετών

Μιλώντας στο αυστραλιανό 9news,η νεαρή μαμά, είπε τόσο αυτή όσο και ο σύντροφός της, ο 16χρονος Oscar Wilks, ανυπομονούν για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. «Ξέρω ότι είναι μεγάλη πρόκληση για μας αλλά είμαι προετοιμασμένη. Όταν αγαπάς κάτι πολύ, οι προκλήσεις σε κάνουν πιο δυνατό. Είμαι ενθουσιασμένη με το νέο μωρό που πρόκειται να γεννηθεί», δήλωσε η Mollie στο Nine.com.au.

molee

Παραδέχεται ωστόσο, ότι ήταν τεράστιο σοκ για την ίδια όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος την πρώτη φορά. Ωστόσο, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της για να κάνει έκτρωση, εκείνη δεν προχώρησε. « Για αρκετούς μήνες δεν είχα και πολλή υποστήριξη. Όλοι προσπαθούσαν να με πείσουν να κάνω έκτρωση, κι αυτό δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό. Απεναντίας, ήταν πολύ δύσκολο», θυμάται η Mollie, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια ειδική αναφορά στους γονείς της.

moll

«Ακόμα και σήμερα όμως, νοιώθουμε πάνω μας τα περίεργα βλέμματα των περαστικών, δεχόμαστε προσβλητικά σχόλια, πολλά μηνύματα στο facebook αλλά κλήσεις στο τηλέφωνο. Όμως πραγματικά δεν με νοιάζει, γιατί αξίζει τον κόπο», λέει η νεαρή μητέρα και τονίζει: « Το γεγονός ότι είμαι 15 ετών, δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ώριμη. Νοιώθω πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία μου».

mot

Το νεαρό ζευγάρι μένει στο σπίτι του πατέρα του Oscar, ενώ η Mollie ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Swinburne University of Technology’s. « Θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και να αποτελέσω ένα καλό πρότυπο μητέρας για τα παιδιά μου», εξηγεί η 15 χρονη κοπέλα.

mom

Της το ευχόμαστε ολόψυχα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved