Το 2χρονο αγόρι που κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέρα, μεγάλωσε- Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Aldi Rizal έγινε διάσημος μόλις στα δύο του χρόνια ως το παιδί από την Ινδονησία που κάπνιζε δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα!

Το 2χρονο αγόρι που κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέρα, μεγάλωσε- Δείτε πώς είναι σήμερα

Οι φωτογραφίες του με το τσιγάρο στο στόμα είχαν κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας δημόσια κατακραυγή.

Η οικογένειά του είχε υποστηρίζει τότε ότι ο γιος τους ήταν εξαρτημένος από τη νικοτίνη, και οι ίδιοι, που ήταν φτωχοί, έπρεπε να εξασφαλίζουν τα τσιγάρα στο παιδί τους, πληρώνοντας 4 δολάρια τη μέρα. Ωστόσο, όπως είχαν πει, το παιδί ήταν κατά τα άλλα υγιέστατο.

Remember the boy who smoked cigaretes 600x314

Χρειάστηκε να περάσουν τουλάχιστον τρία χρόνια μέχρι η τοπική κυβέρνηση να πειστεί να ξεκινήσει εκστρατεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος του μικρού και την απεξάρτησή του από το κάπνισμα.

ardi 1860 11

Μετά από προσπάθεια, τελικά ο σκοπός επετεύχθη, και ο Aldi Rizal κατάφερε να κόψει το κάπνισμα. Όμως, «εθίστηκε» στο φαγητό. Άρχισε να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού χωρίς κανένα όριο με αποτέλεσμα να γίνει παχύσαρκος.

Screen Shot 2017 04 27 at 4.20.59 PM

Κανείς δεν ασχολούνταν πλέον με την υγεία του μικρού Aldi και δεν θα μάθαινε επίσης κανείς τι απέγινε, αν η Daily Mail δεν αποφάσιζε να επισκεφτεί το παιδί και να δει την εξέλιξή του. Και πραγματικά, ο Aldi κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες.

1178998 ηξη

Κατάφερε, μετά από τέσσερα χρόνια μεγάλης προσπάθειας και πολύ αυστηρή δίαιτα να χάσει αρκετά κιλά χωρίς να ξαναρχίσει το κάπνισμα. Παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα του σχολείου του και όπως είπε η μητέρα του είναι καλός μαθητής.

Μπορεί επίσης να παίζει με τα άλλα παιδιά και να συμμετέχει σε δραστηριότητες με τους φίλους του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved