Το 2017 θα είναι πολύ ..καρπερό: Ποιοι σταρ θα γίνουν (ξανά) γονείς!

Ολοι περιμένουμε να γίνουν οι ζωές μας καλύτερες αυτή τη χρονιά, αλλα μερικοί εκτός των άλλων, περιμένουν και... παιδάκια!

Το 2017 θα είναι πολύ ..καρπερό: Ποιοι σταρ θα γίνουν (ξανά) γονείς!

Η Beyonce μπορεί να ανακοίνωσε περίτρανα ότι περιμένει δίδυμα, αλλά δεν είναι μόνο εκείνη... Ας δούμε ποιες άλλες σταρ πρόκειται να (ξανα)γίνουν μανούλες αυτή τη χρονια:

Amal Clooney
Τα νέα ότι ο George και η Amal Clooney περιμένουν δίδυμα επιβεβαιώθηκαν από τον οικοδεσπότη του The Talk, Julie Chen, που το ανακοινωσε στο κοινό του και είπε ότι ο ερχομός των μωρών αναμένεται τον Ιούνιο.

Amal Clooney

Rosie Huntington-Whiteley
Το μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη πριν λιγες μέρες με μια φωτογραφία στο Instagram, σε μια πόζα της στην παραλία.

Rosie Huntington-Whiteley


Zooey Deschanel
Τον Ιανουάριο η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Ειναι παντρεμένημε τον Jacob Pechenik με τον οποίο απέκτησαν τη μικρή Elsie τον Αύγουστο του 2015.

Zooey Deschanel
Marion Cotillard


Marion Cotillard
Μετά τον πανικό που δημιουργήθηκε από την υποτιθέμενη ανάμειξή της στο διαζύγιο του Brad Pitt, η ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram με ένα μήνυμα που έκλεισε στόματα. Ο σύντροφός της Guillaume Canet είναι μαζί της από το 2007 και έχουν ήδη ένα γιο, τον Marcel Canet.


Irina Shayk
Το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον εδώ και καιρό αγαπημένο της Bradley Cooper, αλλά δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά.

Irina Shayk
Amanda Seyfried

Amanda Seyfried
Η ηθοποιός ανακοινωσε την εγκυμοσύνη της τον Νοέμβρη. Θα είναι το πρώτο της παιδί, με τον αρραβωνιαστικό της Thomas Sadoski.

Natalie Portman

Natalie Portman
Η δημοφιλής ηθοποιός περιμένει το δευτερο παιδί της με τον σύζυγό της Benjamin Millepied.

Ciara

Ciara
Η Ciara επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με μία γλυκιά φωτογραφία της με τον σύζυγό της Russell Wilson τον Οκτώβρη. Θα είναι το πρώτο τους παιδί, ενώ η ιδια έχει ήδη ένα γιο, τον rapper Future.

Sophie Hunter

Sophie Hunter
Περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της Benedict Cumberbatch.

Lake Bell

Lake Bell
Μαζί με τον σύζυγό της Scott Campbell, θα γινουν για δεύτερη φορά γονείς, αφού έχουν ήδη τη 2 ετών Nova.

Camilla Luddington

Camilla Luddington
Το πρωτοανκοίνωσε τον Οκτώβρη στο Instagram ανεβάζοντας τη φωτογραφία μιας κολοκύθας με το σχόλιο, 'ερχεται μωρό την Ανοιξη'.

Tori Spelling

Tori Spelling
Ειναι έγκυος στο πέμπτο παιδάκι της και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Dean McDermott εμειναν έκπληκτοι όταν το τεστ βγήκε θετικό...!

Kayte Walsh
Η Kayte περιμένει το τρίτο της παιδάκι με τον Kelsey Grammer. Παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν ήδη την 4χρονη Faith και τον 3 ετών Kelsey.

Kayte Walsh

Sarah Roemer
Ο Chad Michael Murray και η σύζυγός του ανακοίνωσαν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Εχουν ένα ακόμη αγοράκι του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Sarah Roemer

Beyoncé Knowles
Με την ανακοίνωση τηε δίδυμης εγκυμοσύνης, απέκτησε τη φωτογραφία με τα περισσότερα Like στην ιστορία του Instagram. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον ερχομό των μωρών, την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου.

Beyoncé Knowles
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved