Γνωστός ηθοποιός μπαμπάς για πρώτη φορά-Η ανακοίνωση στο Instagram που τρέλανε το διαδίκτυο

Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και η ανακοίνωσή τους ζευγαριού «έριξε» στην κυριολεξία το διαδίκτυο.

Γνωστός ηθοποιός μπαμπάς για πρώτη φορά-Η ανακοίνωση στο Instagram που τρέλανε το διαδίκτυο

Τα νέα της εγκυμοσύνης ανακοίνωσε η σύντροφος του γνωστού ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μιας φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας μαγιό, σχολιάζοντας, «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδί!», ενώ έκλεισε το σχόλιό της με τη φράση «Πολύ αγάπη!».

16584829 383383652033429 1756445460022689792 n

Ο 49χρονος ηθοποιός της ταινίας Fast 8 και το 29χρονο μοντέλο, είναι μαζί σχεδόν έξι χρόνια. Στα φετινά Golden Globe Awards, το αγγελάκι της Victoria Secret ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους δείχνοντας το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο σύντροφός της.

H Rosie Huntington μίλησε στο παρελθόν για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της. «Το να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια είναι κάτι που υπάρχει στα σχέδιά μου!». Η μητρότητα είναι κάτι που η ίδια ήθελε πολύ.

rosie 660 1

Πέρα από την ανακοίνωση της Rosie, ο Jason Stathan δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ούτε και κάποιο post στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Πάντως οι διαδικτυακοί του φίλοι έχουν τρελαθεί από χαρά και από χθες το βράδυ που ανακοινώθηκε το νέο σπεύδουν να του ευχηθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved