Emmys 2016: Στο κόκκινο χαλί με τον γιο της έκλεψε τις εντυπώσεις

Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της και έχοντας στο πλευρό της τον κούκλο γιο της.

Emmys 2016: Στο κόκκινο χαλί με τον γιο της έκλεψε τις εντυπώσεις
sofiavergara1

Φορώντας ένα φόρεμα που «αγκάλιαζε» τις καμπύλες της από το ατελιέ Versace και κοσμήματα Schwartz, στην έκτη της «Εmmys Awards» εμφάνιση, η Κολομβιανή σταρ, που γιόρτασε τα 25α γενέθλια του γιου της, το προηγούμενο βράδυ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο πλάι του γιου της.

emmys 2016 sofia vergara 1 403x560

Η Sofia Vergara, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, «Μοντέρνα Οικογένεια», η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο της «Καλύτερης Κωμικής Σειράς». Όπως η ίδια σχολίασε σε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα βίντεο, «Νιώθω πολύ τυχερή που κατάφερα να βρίσκομαι εδώ με τη "Μοντέρνα Οικογένειά μου"».

sofiavergara
sofiavergara3

Η διάσημη ηθοποιός, τον Νοέμβριο του 2015 παντρεύτηκε τον επίσης διάσημο ηθοποιό, Joe Manganiello. Όταν ήταν 18 ετών παντρεύτηκε τον μεγάλο της έρωτα από το Λύκειο, Τζο Γκονζάλες, όπου απέκτησε το γιο της κούκλο γιο της, Manolo τον Σεπτέμβριο του 1992,

p890uimanolo
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved