Σοφία Βεργκάρα: Παντρεύτηκε και τη συνόδευσε ο 23χρονος γιος της Μανόλο (εικόνες)

Η εκθαμβωτική Σοφία Βεργκάρα ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον καλό της Τζο Μαντζιανέλλο.

Σοφία Βεργκάρα: Παντρεύτηκε και τη συνόδευσε ο 23χρονος γιος της Μανόλο (εικόνες)

Η 43χρονη σταρ και ο 38χρονος ηθοποιός, αρραβωνιάστηκαν 6 μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία και σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ η Σοφία, είχε πει πώς ο γάμος τους θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός και ότι θα έχουν πάνω από 400 καλεσμένους.

 09pfojdglks

Η Σοφία Βεργκάρα που πρωταγωνιστεί στη επιτυχημένη σειρά της Αμερικής «Μοντέρνα Οικογένεια», φόρεσε ένα κλασσικό, δαντελένιο, ολόλευκο νυφικό, με εντυπωσιακό μπούστο του σχεδιαστή Zuhair Murad και συνοδευόμενη από τον 23χρονο γιο της Μανόλο, έφτασε στην τελετή. Στο πάρτι, το νυφικό αντικατέστησε ένα κοντό λευκό φόρεμα Coctail και μπορείτε να το δείτε στο βίντεο παρακάτω!

pu098manolo
98 09umanolo

Μετά το τέλος της τελετής συγγενείς και φίλοι διασκέδασαν Breakers Resort στο Palm Beach, όπου το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για αυτούς. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν Ρις Γουίδερσπουν, ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, η Τζορτζίνα Σαπμαν και όλοι της οι συνάδελφοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια»!

 409tmonterna

Για τη Σοφία Βεργκάρα, αυτός είναι ο δεύτερος γάμος. Όταν ήταν 18 ετών παντρεύτηκε τον μεγάλο της έρωτα από το Λύκειο, Τζο Γκονζάλες, όπου απέκτησε το γιο της Μανόλο τον Σεπτέμβριο του 1992, ενώ το 1993 χώρισε. Ενώ για τον Τζο Μαντζιανέλλο αυτός είναι ο πρώτος του γάμος.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook!

 08 09ionifiko
 09gamos
9 098ektahmvotiki
 09uoijparamithi
 049trgjvcmoro
43terpeortpofkgl
 098 09vergara
 009809gamos
p890uimanolo

Δείτε το βίντεο όπου τη δείχνει να χορεύει με φίλους και συγγενείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved