Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του άσου του Παναθηναϊκού!

Μάθαμε για πρώτη φορά για την τρίτη της εγκυμοσύνη τον περασμένο Μάρτιο, και μόλις πριν λίγο είδαμε στο internet την φωτογραφία από το πατουσάκι του μικρού!

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του άσου του Παναθηναϊκού!

Η Josefine Ringblom Berg και ο Marcus Berg, επιθετικός του Παναθηναϊκού, καλωσόρισαν στην οικογένειά τους τον μικρό τους γιο και η περήφανη μαμά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού στο Instagram, με το σχόλιο «Καμιά φορά η ζωή είναι ένα παραμύθι! Με τον Marcus στο πλευρό μου καλωσορίσαμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Καλωσήρθες στον κόσμο μικρό μας αστέρι. Σε αγαπάμε απέραντα! @marcusberg.9 #νεογέννητο».

 erer

Το ζευγάρι έχει ακόμη δύο παιδιά, τη Jolie 4,5 ετών και τον Leonel, 2,5 ετών. Ο Μάρκους Μπεργκ, Σουηδός επαγγελματίας και διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός στον Παναθηναϊκό, δημοσίευσε και στον δικό του λογαριασμό φωτογραφία του γιου τους καλωσορίζοντας τον μικρό του Πρίγκηπα και ευχαριστώντας την σύζυγό του!

 789679t6y89679789

Χθες το βράδυ, η όμορφη lifestyle blogger, ανήρτησε χθες μία φωτογραφία σχολιο «100% due date», αποκαλύπτοντας την είδηση ότι από ώρα σε ώρα, ο θησαυρός της θα έρθει στον κόσμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved