Από στιγμή σε στιγμή γεννάει η κούκλα σύζυγος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!

Τον Μάρτιο ανακοίνωσε ότι θα γίνει για τρίτη φορά μαμά και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από στιγμή σε στιγμή γεννάει η κούκλα σύζυγος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!

Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή, γεννάει από ώρα σε ώρα, το τρίτο της παιδάκι. Από χθες έχει εισαχθεί στο μαιευτήριο ΡΕΑ και αναμένει με αγωνία τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Η όμορφη lifestyle blogger, που δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους ευτυχία, ανήρτησε χθες μία φωτογραφία σχολιο «100% due date», αποκαλύπτοντας την ειδηση. Από πίσω της μαλιστα διακρίνεται η λευκή κούνια του μωρού που θα φέρει στον κόσμο.

ΞΞ

Ο λόγος φυσικά για την όμορφη και ερωτευμένη Josefine Ringblom Berg, σύζυγο του Marcus Berg, του επιθετικού που εδώ και τρία χρόνια τώρα ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έχει ακόμη δύο παιδιά, τη Jolie 4,5 ετών και τον Leonel, 2,5 ετών.

lovebyemelie_fam-berg055

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι Σουηδός επαγγελματίας και διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός στον Παναθηναϊκό, και παρόλο που είχε προγραμματισμένη εμφάνιση με την Εθνική Σουηδίας, όπως φαίνεται θα παρει άδεια ώστε να βρεθεί κοντά στη σύζυγό του και το νεο μέλος της οικογένειας.

Εμείς να ευχηθούμε με το καλό και το νέο μέλος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved