Στην 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, η Ελληνίδα παρουσιάστρια τρέλανε το Instagram

Συνεχίζοντας να απολαμβάνει τις διακοπές της στην παραλία της Σάνης, η γνωστή παρουσιάστρια-μοντέλο, δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μπικίνι, ενώ κάθεται στην παραλία και απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο.

Στην 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, η Ελληνίδα παρουσιάστρια τρέλανε το Instagram

«Μαζεύοντας βιταμίνη D», σχολίασε συνοδεύοντας το σχόλιό της με τα hastags, «#beachlife #summer #summer2016 #24weekspregnant #vacation #greece». Πρόκειται ίσως για το πιο όμορφο καλοκαίρι της και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που καθημερινά αποτυπώνουν την προσμονή της για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

xristina aloupi

Πριν μερικές μέρες, η ίδια ανακοίνωσε μάλιστα ότι περιμένει αγόρι. Η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος, ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας με τον οποίο θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στα μέσα Σεπτέμβρη, θα υποδεχτούν τον γιο τους στις αρχές Νοεμβρίου.

Η βιταμίνη D, στην οποία αναφέρεται η γνωστή παρουσιάστρια, είναι μία λιποδιαλυτή βιταμίνη, η οποία όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων.

Ο ρόλος της βιταμίνης D στην εγκυμοσύνη είναι πολύ σημαντικός, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η σκελετική και οδοντική υγεία του μωρού που θα γεννηθεί. Πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα που ανακοινώθηκαν σε ετήσιο συνέδριο της Αμερικάνικης Εταιρείας Αναισθησιολογίας, δείχνουν ότι η βιταμίνη D ενδεχομένως να συσχετίζεται και με τον πόνο κατά διάρκεια του τοκετού. Διαβάστε περισσότερα για τη βιταμίνη D εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved