Ελληνίδα παρουσιάστρια 24 εβδομάδων, ποζάρει με το μπικίνι της στην παραλία

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της φαίνεται να περνάει η Ελληνίδα παρουσιάστρια, που θα γίνει μαμά για πρώτη φορά σε λίγο καιρό και πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε και το φύλο του μωρού που περιμένει!

Ελληνίδα παρουσιάστρια 24 εβδομάδων, ποζάρει με το μπικίνι της στην παραλία

Η όμορφη μέλλουσα μαμά ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν λιγο καιρό τα ευχάριστα, με μια φωτογραφία της φουσκωμένης της κοιλίτσας που έγραφε «όχι, δεν έφαγα πολύ... Είναι το θαύμα της δημιουργίας, μιας νέας ζωής», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας,

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτή τη φορά μέσω Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα όμορφο στιγμιότυπο από τη θάλασσα.

Πλέον είναι ήδη 24 εβδομάδων και όπως δήλωσε πρόσφατα περιμένει αγοράκι! Ο αγαπημένος της και η ίδια ανυπομονούν για τον μικρούλη που θα έρθει και θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Πρόκειται για τη Χριστίνα Αλούπη και τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία με τον οποίο θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στα μέσα Σεπτέμβρη, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε χθες τη δείχνει στο Sani Beach Club, στην παραλία της Σάνης, σε μια γαλήνια στιγμή με φόντο τη θάλασσα και πρώτο πλάνο... την κοιλίτσα της. Η ίδια έγραψε στη λεζάνατα «#24weekspregnant #sunset #greece #summer #vacation».

Εμείς να ευχηθούμε, με το καλό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved