Κατερίνα Καραβάτου: Γνωρίστε τον γιο της-Δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία

Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και μόλις πριν λίγο δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της, αποκαλύπτοντας σε ποιον μοιάζει... δίνοντας τέλος στις "φήμες" που ήθελαν τον μικρούλη να μοιάζει στον μπαμπά του.

Κατερίνα Καραβάτου: Γνωρίστε τον γιο της-Δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία

Ευχαριστώντας τους φίλους της για τις ευχές και τους γιατρούς της Μανώλη και Βασίλη Καπετανάκη, σχολίασε την τρυφερή φωτογραφία του γιου της!

 78

«Φτυστός εγώ! Ειδικά όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε το φως την ώρα που ανοίγει η κουρτίνα και μπαίνει μέσα το φως!!!! Χίλια ευχαριστώ σ όλους σας για τις υπέροχες ευχές και την απεριόριστη και συγκινητική αγάπη σας!!!! Κι αλλά χίλια ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γιατρούς μας, τον Μανώλη και τον Βασίλη Καπετανάκη!!! Κι άλλα χίλια ευχαριστώ στο Μαιευτήριο Ιασώ για την απίστευτη φιλοξενία και την υποστήριξη στο Μητρικό Θηλασμό!!!! Καλημέρα σ όλους!!!!!»

Η Κατερίνα Καραβάτου, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3 κιλά, 50 εκατοστά και από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε στιγμή, ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης, την Τετάρτη 11 Μαΐου, λίγο μετά τις 11 το πρωί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved