Η κοιλίτσα της Καλομοίρας, μεγάλωσε πολύ! Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Η Καλομοίρα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και όπως φαίνεται το απολαμβάνει πολύ, χωρίς να τη νοιάζουν τα κιλά που παίρνει.

Η κοιλίτσα της Καλομοίρας, μεγάλωσε πολύ! Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Πριν μερικές εβδομάδες, είχε εμφανιστεί στο περιοδικό Hello, όπου η ίδια ήταν στο εξώφυλλο μαζί με τα δίδυμά της και τον σύζυγό της. Τώρα, λίγες μέρες αργότερα, η κοιλίτσα της φαίνεται πως μεγάλωσε πολύ, μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια σχολίασε με τα hastags «#breakfasttime+ Ώρα για πρωινό #ilovefood= Αγαπώ το φαγητό».

eyrwe4yw5y

Η Καλομοίρα είναι ενθουσιασμένη που σε λίγο καιρό θα γίνει ξανά μαμά αποκτώντας ένα κοριτσάκι που θα ομορφύνει τη ζωή της ακόμη περισσότερο! «Είμαι ενθουσιασμένη. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή πίστευα πως θα αποκτήσω αγόρι όμως την προηγούμενη εβδομάδα ο υπέρηχος έδειξε πως 100% ότι είναι κορίτσι. Όταν μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί, συγκινήθηκα τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα. Τότε κατάλαβα πως καταβάθος ήθελα κοριτσάκι όπως και ο Γιώργος. Η κόρη μας θα φέρει καινούργιο αέρα στη ζωή μας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved