Συνέβη: Δίδυμα αδελφάκια έχουν διαφορετικό πατέρα!

Δίδυμα αδέλφια ανακάλυψαν ότι έχουν διαφορετικούς πατεράδες.

Συνέβη: Δίδυμα αδελφάκια έχουν διαφορετικό πατέρα!

Αυτό προέκυψε από το τεστ DNA που ζήτησαν οι ίδιοι οι γονείς όταν διαπίστωσαν διαφορές στα χαρακτηριστικά των παιδιών τους.

Το περιστατικό συνέβη στη επαρχία Hoa Binh του Βιετνάμ. Οι γονείς των δίδυμων που είναι δύο χρονών, όταν είδαν ότι το ένα παιδί τους έχει κυματιστά μαλλιά και το άλλο λεπτά και ίσια, φοβήθηκαν ότι μπορεί να τους έδωσαν λάθος παιδί στο μαιευτήριο. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να κάνουν το τεστ DNA, αναφέρει δημοσίευμα της «Viet Nam News».

Όμως το τεστ, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Γενετικής Ανάλυσης και Τεχνολογίας στο Hanoi, επεφύλαξε μία έκπληξη για τον πατέρα καθώς τα δίδυμα είχαν μόνο την ίδια μητέρα!

Ο 34χρονος σύζυγος, που δεν κατανομάζεται, ήταν ο πατέρας ενός μόνο εκ των διδύμων.

Τα δίδυμα δύο μπαμπάδων είναι μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση και φαίνεται πως είναι η πρώτη περίπτωση που καταγράφεται στο Βιετνάμ.

Ο Dr Keith Eddleman, διευθυντής μαιευτικής στο νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη, δήλωσε στο CNN ότι είναι δυνατό για μια γυναίκα να συλλάβει δίδυμα διαφορετικών πατεράδων μέσω δύο σεξουαλικών επαφών.

Το ωάριο μιας γυναίκας έχει διάρκεια ζωής μεταξύ 12 και 48 ωρών, δήλωσε, ενώ το σπέρμα μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 7-10 ημέρες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι δυνατόν δύο ωάρια να γονιμοποιηθούν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved