Η Καλομοίρα έγκυος ξανά! Δείτε πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της (εικόνα)

Η Καλομοίρα θα γίνει ξανά μαμά και ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της με τις πιο γλυκές φωτογραφίες.

Η Καλομοίρα έγκυος ξανά! Δείτε πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της (εικόνα)

Αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της η Καλομοίρα ποζάρει μαζί με τα δύο της παιδιά κρατώντας τρυφερά την κοιλίτσα της, που όπως σχολιάζει και η ίδια βρίσκεται στον 3ο μήνα!

 674568754874
 09876543

«Μεγαλώνοντας την οικογένειά μας! Είμαι 3 μηνών έγκυος! Ήμουν τόσο άρρωστη στο πρώτο τρίμηνο... σίγα σιγά όμως όλα πάνε καλύτερα!», σχολίασε η χαρούμενη μαμά και τα σχόλια των θαυμαστών της και οι ευχές, έπεσαν βροχή!

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για μια επικείμενη δεύτερη εγκυμοσύνη: «Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι πως θα ήθελα ένα κοριτσάκι, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είμαι έτοιμη για μια ακόμα εγκυμοσύνη. Άσε που μπορεί να είναι και πάλι αγοράκι. Ο Γιώργος μου λέει πως σε ένα χρόνο μπορεί να το βλέπω διαφορετικά. Όμως, για να πω την αλήθεια, με αγχώνει η ιδέα της εγκυμοσύνης. Είχα βάλει πάρα πολλά κιλά και οι αδιαθεσίες με κράτησαν για καιρό στο κρεβάτι. Είχα φτάσει 90 κιλά. Κανείς δεν με πιστεύει, αλλά όντως έφτασα. Δεν έχω πολύ καιρό που επανήλθε το σώμα μου, έκανα και κάποιες ραγάδες. Αλλά λέω “μη γίνεσαι αχάριστη, έκανες δύο υπέροχα παιδιά!”».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved