Ρούλα Ρέβη: Δείτε τη για πρώτη φορά με το μωρό της και διαβάστε τα συγκινητικά της λόγια

Πρόσφατα έγινε μανούλα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή πια, στο πλάι των δυο μικρών μωρών της, μιας και για 40 μέρες τα στερήθηκε από την αγκαλιά της καθώς τα δίδυμα έμειναν στην θερμοκοιτίδα.

Ρούλα Ρέβη: Δείτε τη για πρώτη φορά με το μωρό της και διαβάστε τα συγκινητικά της λόγια

Όπως είχε πει και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξή του, ήταν δύσκολο που έφυγαν από το νοσοκομείο χωρίς τα μικρά τους. Τώρα όμως οι δυο τους μπορούν να χαρούν τα δυο τους παιδιά κάθε στιγμή και κάθε λεπτό.

Από τη μέρα που βγήκαν από το μαιευτήριο ωστόσο η γνωστή φωτογράφος, δεν δημοσίευσε ούτε μία ολόκληρη φωτογραφία των μωρών της παρά μόνο μερικές που είτε έδειχναν τα ριλάξ τους, είτε κάποιο μπιμπερό με εξαίρεση την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έδειχνε τον Αποστόλη Τότσικα μαζί με ένα από τα νεογέννητα, ανακοινώνοντάς μας με αυτό τον τρόπο την έξοδό τους, έπειτα από 40 μέρες στην θερμοκοιτίδα, από το μαιευτήριο!

Πριν λίγες μόνο ώρες, η Ρούλα Ρέβη, μας έδειξε για πρώτη φορά φορά το ένα από τα νεογέννητα ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο δημοφιλές μέσο όπου δείχνει την ίδια να το κρατά στην αγκαλιά της. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον εαυτό της μιας και σήμερα (25/11 Αγίας Αικατερίνης) έχει τη γιορτή της, σχολιάζοντας: «Χρόνια μου πολλά!»

12305904 10208368416272149 1060454879 n

Την ίδια στιγμή όμως, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο όπου αναφέρει το πώς η μητρότητα την άλλαξε και πώς καλωσόρισε τον νέο της πια εαυτό! Διαβάστε το!

«Οταν ημουν πολυ νεα δεν αγαπουσα τις συμβουλες. Και καλα εκανα! Οταν ημουν πολυ νεα δεν εβλεπα στον καθρεφτη την φρεσκαδα μου και την ομορφια μου, κατηγορουσα το σωμα μου , τη μυτη μου, τα μαλλια μου το μεσα μου και το εξω μου. Οταν ημουν πολυ νεα δεν με αγαπησα οπως μου αξιζε να με αγαπω.οταν ημουν πολυ νεα ειχα αγωνια για το μελλον για την καριερα μου για το αν θα κανω ποτε λεφτα ,αν θα αγορασω σπιτι, αν θα βρω τον σωστο αντρα ,αν με αγαπανε ολοι τρελα και παραφορα, αν θα τα βρω καποτε με τη μανα μου ,αν θα γινω μανα και τι ειδους μανα θα γινω, αν θα κανω αρκετα ταξιδια, αν θα χορτασω το σεξ και γενικα αναρωτιομουν αν θα χωρεσω ποτε καπου , αν ο κοσμος τουτος θα ειναι ποτε αρκετος για να με ικανοποιησει!τωρα που μεγαλωσα ολες οι γωνιες αρχισαν να στρογγυλευουν τοσο που μερικες φορες φοβαμαι μηπως εχω κοτεψει πολυ ασχημα! Μου εκανα κριτικη μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε. Σκληρη και αδυσωπητη κριτικη στην μικρη ρουλα που ακομα δεν ενοιωθε μεγαλη. Μεχρι που ηρθε η στιγμη να δοκιμαστω τοσο οχι για εμενα αυτη τη φορα αλλα για τα παιδια μου το ειναι μου , το μεσα μου στα αληθεια ,το αιμα που κυλαει στις φλεβες μου! Θυμωσα πολλες φορες που δεν ειχα μεγαλωσει και φοβομουν ακομα σαν μικρο παιδι , ομως τα δικα μου τα παιδια, μου εδωσαν το μεγαλυτερο μαθημα της ζωης μου! Γεννηθηκαν και την ιδια στιγμη που ετρεμα για εκεινα αγαπησα τον εαυτο μου περισσοτερο απο ποτε!βρηκα την πιστη μου ξανα! Ακριβως την πρωτη στιγμη που αντικρυσα τα μωρα μου αγαπησα και εμενα σαν να με γνωριζα για πρωτη φορα. Θελω να ζησω οσο περισσοτερο γινεται για να ειμαστε μαζι και ας μεγαλωσω, ας γερασω, ας κουραστω. Μεσα στην καρδια μου αισθανομαι νεοτερη και δυνατοτερη απο ποτε!! Και πρωτη φορα απολυτα γεματη και ικανοποιημενη απο τον εαυτο μου! Με αγαπαω! Ειναι τρελο αλλα τωρα με αγαπω στα αληθεια και μου αρεσει που μεγαλωνω που δεν εχω να απολογηθω για τιποτα και σε κανεναν, νοιωθω πιο ξενοιαστη απο ποτε, πιο ελευθερη και απο τοτε που αρπαζα ενα αεροπλανο για να παω στην αλλη ακρη της γης!!! Ειμαι στα αληθεια ο εαυτος μου ! Χρονια μου πολλα!!!»

Όπως ήταν φυσικό οι θαυμαστές της και οι φίλοι της, της ευχήθηκαν χρόνια πολλά! Είναι η πρώτη φορά που γιορτάζει τη γιορτή της παρέα με τα μικρά της αγγελούδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved