Τότσικας-Ρέβη: Αυτά τα ριλάξ επέλεξαν για τα δίδυμά τους (εικόνα)

Ο γνωστός ηθοποιός και η φωτογράφος σύζυγός του έγιναν γονείς, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους.

Τότσικας-Ρέβη: Αυτά τα ριλάξ επέλεξαν για τα δίδυμά τους (εικόνα)

Ωστόσο όλα δεν ήταν εύκολα μιας και η προωρότητα τους χτύπησε την πόρτα και περάσανε δύσκολες και αγχωτικές στιγμές μέχρι να πάρουν τα μωράκια τους στο σπίτι. Όπως ο ίδιος ο Αποστόλης Τότσικας είχε πει σε συνέντευξή του στο πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη) «Είναι δύσκολη στιγμή να φεύγεις από το μαιευτήριο χωρίς τα παιδιά, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν έχεις χρόνο να το σκεφτείς. Πηγαίναμε κάθε μέρα να τα δούμε και μέναμε δύο ώρες περίπου».

4523totsikas

Μάθετε πώς πρέπει να φροντίζετε το πρόωρο μωράκι σας

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τους δυο γονείς καθώς στις 14 Οκτωβρίου επέστρεψαν στο σπίτι με τα μικρά τους αγγελούδια. Να θυμίσουμε ότι τα μικρά ήρθαν στον κόσμο στις 9 Σεπτεμβρίου και έμειναν στη θερμοκοιτίδα 40 μέρες.

24234534revi

Χθες η γνωστή μαμά, Ρούλα Ρέβη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα ριλάξ που επέλεξε για τα μικρά της αγγελούδια. Και τα δύο είναι γνωστής μάρκας και χρώματος πορτοκαλί ενώ το καθένα από αυτά έχει και από ένα παιχνιδάκι επάνω διαφορετικού χρώματος. Ροζ-πορτοκαλί για το κορίτσι και γαλάζιο-πράσινο για το αγόρι.

RILAJ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved