Η εκπαίδευση από την πάνα στο γιογιό μάλλον δεν πέτυχε. Δείτε το γιο διάσημης ηθοποιού... επί τω έργω! (εικόνα)

Ποιος είπε ότι η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό είναι εύκολη υπόθεση; Όσο δύσκολη και αν είναι για μία άγνωστη μαμά το ίδιο δύσκολη είναι και για μία διάσημη μαμά.

Η εκπαίδευση από την πάνα στο γιογιό μάλλον δεν πέτυχε. Δείτε το γιο διάσημης ηθοποιού... επί τω έργω! (εικόνα)

Αυτό θέλησε να δείξει και η διάσημη ηθοποιός του Xόλιγουντ ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, την πιο τρυφερή στιγμή ή μάλλον το πιο τρυφερό ατύχημα που είχε ο τρίχρονος γιος της κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Ποστάροντας την εικόνα στο προφίλ του επίσης διάσημου ηθοποιού συζύγου της, η 38χρονη ηθοποιός Άννα Φρατ έγραψε, «Η εκπαίδευση από την πάνα στο γιογιό πάει περίφημα!».

---------------------------------------------------------------------------------------------------AAAA

Ο 36χρονος μπαμπάς Κρις Πρατ, που βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, απάντησε όλο χιούμορ: «Όπως βλέπω, φορά μαγιό, βάλτον στην πισίνα. Εκεί θα είναι μία αποδεκτή συμπεριφορά. Είμαι περήφανος και για τους δυο σας!».

Όπως μπορείτε να δείτε ο μικρός Τζακ, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και τα έκανε επάνω του. Ευτυχώς για εκείνον, φορούσε μαγιό ενώ το ατυχές γεγονός δεν τον πτόησε ώστε να αφήσει τα καραμελάκια από τα χέρια του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved