ΕΣΠΑ 2015-2016: Κατεβάστε το έντυπο ένστασης εδώ!

 Οι προσωρινοί πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό / δήμο αναρτήθηκαν χθες βράδυ, 7-9-2015 και η διαδικασία των ενστάσεων έχει ξεκινήσει ήδη.

ΕΣΠΑ 2015-2016: Κατεβάστε το έντυπο ένστασης εδώ!

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εγγράφως, στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ, ή ηλεκτρονικά μέσω E-MAIL στο miteresenstaseis@eetaa.gr με σκαναρισμένα έγγραφα σε μορφή pdf (σημειώνουμε ότι καμία άλλη μορφή αρχείου δεν γίνεται αποδεκτή) εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησης των προσωρινών πινάκων και σύμφωνα με το Υπόδειγμα «Εντυπο Υποβολής Ένστασης Αιτούντος/Αιτούσας» που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα (www.eetaa.gr ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΏΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την 10/09/2015 και ώρα 14:00.

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες.
Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.). Στο έντυπο της ένστασης θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και φυσικά να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό.

Ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Προσοχή: Στην διαδικασία των ενστάσεων δεν θα γίνεται αποδεκτή ουδεμία αλλαγή στις επιλεγείσες από τις μητέρες δομές.

Κατεβάστε το έντυπο της ένστασης παρακάτω!

Δείτε επίσης:
ΕΣΠΑ 2015-2016: Ενστάσεις-Πότε θα γίνουν και τι ισχύει φέτος;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved