ΕΣΠΑ 2015-2016: Ενστάσεις-Πότε θα γίνουν και τι ισχύει φέτος;

Σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση που είχε ανακοινώσει η ΕΕΤΑΑ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα αναρτηθούν στη σελίδα της EETAA,στις 7 Σεπτεμβρίου 2015.

ΕΣΠΑ 2015-2016: Ενστάσεις-Πότε θα γίνουν και τι ισχύει φέτος;

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου των αιτήσεων, θα προκύψουν οι Προσωρινοί πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών ανά Νομό και Περιφέρεια. Εκεί οι γονείς θα μπορέσουν να δουν αν η αίτησή τους ήταν έγκυρη ή άκυρη ώστε αν έχουν οποιαδήποτε ένσταση να την καταθέσουν εγκαίρως!

Τι ισχύει φέτος όμως με τις ενστάσεις σύμφωνα με την εγκύκλιο;

Οι ενστάσεις επί των Προσωρινών πινάκων πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών και επί των Πινάκων απορριφθεισών μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς ΦΑΞ των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ ή ηλεκτρονικά μέσω email, με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησής τους, σύμφωνα με το υπόδειγμα, «Έντυπο Υποβολής Ένστασης».

Σε περίπτωση υποβολής ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς, η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», για το σχολικό έτος 2015-2016.

Η υποβολή της ένστασης κατά τον ανωτέρω τρόπο θα πρέπει να γίνει εντός της προθεσμίας που προβλέπεται, δηλαδή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2015. Για το εμπρόθεσμο της αίτησης που θα υποβληθεί κατά τον ανωτέρω τρόπο θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία που πρωτοκολλείται από την ΕΕΤΑΑ. Με απλά λόγια:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ: 8-9-2015/10-9-2015

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη ΜΟΝΟΝ αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι 10/9/2015 και ώρα 14.00. Οι ενστάσεις που θα παραλαμβάνονται πέραν της ημερομηνίας και ώρας που αναφέραμε παραπάνω, θα λαμβάνονται και θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο έντυπο της ένστασης, θα πρέπει να αναγράφεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και φυσικά να συνοδεύεται από το απαιτούμενα δικαιολογητικά. Ενστάσεις ασαφής και δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης, δεν θα γίνονται αποδεκτά. Επίσης, στην διαδικασία των ενστάσεων δεν θα μπορεί να γίνει αποδεκτή ουδεμία αλλαγή στις επιλεγείσες από τις μητέρες, δομές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved