Στο ζωολογικό κήπο με τα παιδιά της η... (βίντεο)

Είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες παγκοσμίως και μία πολύ τρυφερή μαμά δύο παιδιών.

Στο ζωολογικό κήπο με τα παιδιά της η... (βίντεο)

Η διάσημη σταρ απόλαυσε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς με την οικογένειά της στον ζωολογικό κήπο και μοιράστηκε μαζί μας το πιο όμορφο βίντεο! Είναι μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της εποχής της και οι ερμηνείες της μας μαγεύουν. Πριν 7 χρόνια έγινε για πρώτη φορά μαμά με τη γέννηση του μικρού Μαξ, ενώ τον Αύγουστο του 2014 έφερε στον κόσμο την κόρη της Σάμερ, καρπός του έρωτά της με τον Μάθιου Ρούτλερ.

Ο λόγος φυσικά για την Κριστίνα Αγκιλέρα! Η διάσημη τραγουδίστρια τον τελευταίο χρόνο, πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της σαν κριτής στο αμερικανικό Τhe Voice, αφιερώνει όλο τον υπόλοιπο χρόνο της στα παιδιά της . Η κόρη της Σάμερ γεννήθηκε πριν 11 μήνες και όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία είναι μία κούκλα!

1aguil

Πριν λίγες μέρες η Κριστίνα Αγκιλέρα απόλαυσε μία οικογενειακή βόλτα στο ζωολογικό κήπο και μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ όμορφο και τρυφερό βίντεο που έφτιαξε ο αρραβωνιαστικός της. Μαμά και παιδιά ποζάρουν στην κάμερα και δείχνουν ότι πραγματικά το απολαμβάνουν! Δείτ ε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved