Η πρώτη εμφάνιση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μετά τη γέννηση του γιου της! (εικόνες)

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δέκα μέρες μετά τη γέννηση του γιού της, κάνει την πρώτη της εμφάνιση. Αν και η γνωστή σελέμπριτι αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις πρώτες μέρες του νεογέννητου μωρού της, έκανε μία εξαίρεση και παρευρέθηκε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε η μητέρα της, Κρις Τζένερ. Η Κόρτνεϊ, φανερά ανανεωμένη και πιο χαρούμενη από ποτέ, ποζάρει στο φακό!

Η πρώτη εμφάνιση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μετά τη γέννηση του γιου της! (εικόνες)

Οι αδερφές Καρντάσιαν τις τελευταίες μέρες και πάλι βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Σύμφωνα με κάποια τελευταία δημοσιεύματα, τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της Κανιέ Γουεστ στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, κάνουν τη διάσημη σταρ να ζηλεύει την αδερφή της Κόρτνεϊ, που μόλις έγινε μαμά για τρίτη φορά.

Την ημέρα των Χριστουγέννων η Κρις Τζένερ διοργάνωσε ένα πάρτι σπίτι της και ασφαλώς οι αδερφές Καρντάσιαν έδωσαν το παρόν. Η οικογένεια έβγαλε πολλές φωτογραφίες και η Κιμ Καρντάσιαν δεν παρέλειψε να της ανεβάσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από αυτές, οι τρείς αδερφές ποζάρουν στο φακό και η Κιμ σχολιάζει «Αδερφές, καλύτερες φίλες για πάντα», δίνοντας τη δική της απάντηση στα τελευταία δημοσιεύματα.Μία αντίστοιχη όμως, φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της και η Κόρτνεϊ σχολιάζοντας «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτές».

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, μόλις δέκα μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, φαίνεται πιο λαμπερή από ποτέ και η ευτυχία είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό της. Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει ήδη «συστήσει» στους θαυμαστές της τον γιο της, Ρέιν Άστον Ντίσικ αναρτώντας στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με το μικροσκοπικό χεράκι του. Σαν λάτρης των social media που είναι, αναμένουμε περισσότερες φωτογραφίες!

Δείτε τις φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved