Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι τους σε 2 μήνες.
instagram@agorasti_arvaniti
Η οικογένεια του Θανάση Τσαλταμπάση και της Αγοραστής Αρβανίτη μεγαλώνει και η χαρά τους είναι διάχυτη. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και η είδηση μάς σκόρπισε χαμόγελα!
Θανάσης Τσαλταμπάσης-Αγοραστή Αρβανίτη: Διακοπές με την κόρη τους που τους έχει «κλέψει» την καρδιά
Η πιο γλυκιά ανακοίνωση, με άρωμα γενεθλίων
Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε πρώτη η Αγοραστή Αρβανίτη μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ η μικρή τους κόρη κρατά το υπερηχογράφημα – μια εικόνα που μιλά από μόνη της στις καρδιές των γονιών.
Η λεζάντα ήταν γεμάτη χιούμορ και αγάπη, αφιερωμένη στα γενέθλια του Θανάση Τσαλταμπάση :
«Επειδή την προηγούμενη φορά σου είχε αρέσει πολύ αυτό το δώρο για τα γενέθλια σου είπα να το επαναλάβω 🤭💕
Χρόνια πολλά αγάπη μου με πολλά μικρά χεράκια να σε κατσιάζουν 👶✌️».
instagram@agorasti_arvaniti
instagram@agorasti_arvaniti
Η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Θανάση
Λίγες μέρες αργότερα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μιλώντας με ειλικρίνεια και συναίσθημα για αυτή τη νέα φάση της ζωής τους.
Η ευχή της Αγοραστής Αρβανίτη για την γιορτή της κόρης της και η φώτο «έκπληξη» μαζί της
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πιο πολύ από εσένα (την Κατερίνα Καινούργιου). Σε 2-2,5 μήνες γεννάει. Δεν το έχω πει πουθενά. Ούτε το φύλο του μωρού θα το πω. Θα έχουν και μικρή διαφορά ηλικίας. Βασικά, έτσι ακριβώς ήμουν εγώ με την αδελφή και μου αρέσει αυτή η διαφορά. Παρότι για τους γονείς είναι λίγο ζόρικο για την καθημερινότητα, αλλά είναι απόλαυση. Με τις δυσκολίες του, το πρόσημο είναι πολύ πολύ θετικό. Αλλά έχει πολλές δυσκολίες, δηλαδή η γονεϊκότητα είναι ζόρικη».
Χωρίς να αποκαλύψει αν περιμένουν αγόρι ή κορίτσι, στάθηκε στη χαρά αλλά και στην αλήθεια της γονεϊκότητας – κάτι που πολλοί γονείς αναγνωρίζουν και εκτιμούν.

instagram@agorasti_arvaniti
Μια οικογένεια με γερά θεμέλια αγάπης
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη είναι μαζί εδώ και 16 χρόνια, έχοντας «χτίσει» μια σχέση που βασίζεται στη συντροφικότητα, τον σεβασμό και το μοίρασμα. Έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιανουάριο του 2024 με τη γέννηση της κόρης τους, της Θωμαΐδας, και από τότε η ζωή τους άλλαξε με τον πιο όμορφο τρόπο.
Τώρα, λίγους μόλις μήνες μετά, ετοιμάζονται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ένα ακόμα μωρό και να ζήσουν ξανά όλες εκείνες τις «πρώτες» εμπειρίες: το πρώτο κλάμα, τα ξενύχτια, τα μικρά χεράκια που –όπως έγραψε και η Αγοραστή– «σε κατσιάζουν».
Θανάσης Τσαλταμπάσης - Αγοραστή Αρβανίτη: Η κόρη τους έγινε ενός - Οι φώτο των γενεθλίων
Γιατί τέτοιες ιστορίες μας αγγίζουν
Ίσως γιατί μιλούν για την καθημερινότητα της οικογένειας χωρίς φίλτρα. Για τη χαρά, την κούραση, τις δυσκολίες και το τεράστιο «μαζί» που κάνει τα πάντα να αξίζουν. Ο Θανάσης και η Αγοραστή δεν μιλούν σαν celebrities, αλλά σαν γονείς που ζουν αυτό που τόσες μαμάδες βιώνουν καθημερινά.
Αγοραστή Αρβανίτη: «Ήλιε μου, Θωμαΐς μου» - Οι φώτο με την κορούλα της
Και κάπως έτσι, η αναμονή για το δεύτερο μωρό τους γίνεται μια ιστορία που μας ζεσταίνει την καρδιά και μας θυμίζει ότι, όσο απαιτητική κι αν είναι η γονεϊκότητα, το πρόσημο –όπως λέει κι ο Θανάσης– παραμένει «πολύ θετικό».