Αγοραστή Αρβανίτη: Η φώτο αγκαλιά με την κόρη της μέσα από το μαιευτήριο

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη έγιναν γονείς.

Αγοραστή Αρβανίτη: Η φώτο αγκαλιά με την κόρη της μέσα από το μαιευτήριο

instagram story / @agorasti_arvaniti

Εδώ και μερικές ώρες οι δύο ηθοποιοί κρατούν στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα τους. Τα νέα έκανε γνωστά, χθες, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της κόρης του, δείχνοντας το βραχιολάκι με το όνομά της.

«Καλώς ήρθες» έγραψε στην ανάρτησή του, που έδειχνε το χεράκι της νεογέννητης κόρης του ανάμεσα στα δικά του χέρια και της συζύγου του.

tsaltampasis-kori.jpg

Πριν λίγη ώρα όμως, ανάρτηση έκανε και η Αγοραστή Αρβανίτη μέσα από το μαιευτήριο, δείχνοντάς μας την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο καρδιά μου», σχολίασε βάζοντας στο τέλος μια κόκκινη καρδιά. Η μικρούλα όπως θα δείτε έχει πολλά μαύρα μαλλάκια και η μαμά «λιώνει» έχοντάς τη στην αγκαλιά της.

agorasti-arvaniti-agkalia-me-tin-kori-ths-maieuthrio.jpg

instagram story / @agorasti_arvaniti

Η Αγοραστή, γέννησε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Μόνο χαρά νιώθω για το πρώτο μου παιδί. Υπάρχει ευλογία από το σύμπαν. Σε ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί, είναι μία στιγμή μεγάλης ευτυχίας. Το απολαμβάνουμε και είναι ακόμα στην αρχή του αυτό το ταξίδι. Έχει πολύ δρόμο. Περιμένω να το βιώσω. Μέχρι στιγμής είναι όλα καινούργια και τα μαθαίνω με χαρά και όχι με άγχος. Υπάρχει μία έγνοια που θα έρθει στον κόσμο. Όλα τα στάδια μέχρι στιγμής μάς δίνουν μόνο χαρά», είχε πει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για το μωρό που περίμενε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved