Χριστίνα Μπόμπα: Μαγειρέματα και παιχνίδια στην κουζίνα για τις κόρες της

Τα οφέλη της μαγειρικής είναι πολλά και ιδίως για τα μικρά παιδιά.

Χριστίνα Μπόμπα: Μαγειρέματα και παιχνίδια στην κουζίνα για τις κόρες της

Στην κουζίνα εκτός από τα φαγητά γίνονται οι καλύτερες συζητήσεις και τα πιο δημιουργικά παιχνίδια. Μάλιστα παιχνίδια. Γιατί μια συνταγή μπορεί να γίνει ένα δημιουργικό παιχνίδι για τα παιδιά. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κάθε φορά που μια μαμά μαγειρεύει ακούει μια φωνούλα από πίσω της να λέει «Να βοηθήσω μαμά;».

Μπoρεί κάποιοι γονείς να «τρομάζουν» βλέποντας τα παιδιά τους δίπλα στον φούρνο, το αναμμένο μάτι της κουζίνας ή να στέκεται δίπλα από ένα μαχαίρι, όμως δεν θα έπρεπε. Με επίβλεψη και σωστή καθοδήγηση τα παιδιά δεν κινδυνεύουν στην κουζίνα - κάθε άλλο.

Η μαγειρική ενισχύει τη δημιουργικότητα των παιδιών, τη φαντασία, τη συνεργασία, την αντίληψη, την αυτοεκτίμησή τους και φυσικά την αξία της τροφής. Δεν είναι τυχαίο που τα παιδιά που βοηθούν στην κουζίνα δεν είναι επιλεκτικά με το φαγητό τους.

Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει και η Χριστίνα Μπόμπα, που δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό έχει δείξει ότι θέλει οι κόρες της να έχουν αυτοεκτίμηση και να αυτοεξυπηρετούνται.

Μία από τις δραστηριότητες που λατρεύουν είναι η μαγειρική. Αυτό έχει φανεί αρκετές φορές άλλωστε. Αν δεν το θυμάστε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι μικρές τρελαίνονται για τη μαγειρική

Για ακόμη μια φορά η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε ότι οι κόρες της, τρελαίνονται για τη μαγειρική. Μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνει μια όμορφη οικογενειακή στιγμή στην κουζίνα όπου μαμά και κόρες μαγειρεύουν και τρώνε μαζί.

xristina-mpompa-(5).jpg

«Cooking», σχολίασε η Χριστίνα Μπόμπα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved