Μαριέττα Χρουσαλά: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Τραγούδησε Taylor Swift σε παιδικό πάρτι

Η παρουσιάστρια ανέβασε βίντεο με την ερμηνεία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαριέττα Χρουσαλά: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Τραγούδησε Taylor Swift σε παιδικό πάρτι
Instagram / /mariettachrousala

H Μαριέττα Χρουσαλά μπορεί να είναι ενεργή στα social media όμως εξακολουθεί να αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά της.

xrousala-me-paidia-kai-sizigo2.jpg

Instagram@/mariettachrousala

Είναι συγκεκριμένες οι στιγμές που θα ανεβάσει μια οικογενειακή φωτογραφία ενώ ακόμα και στα γενέθλια ή την ονομαστική γιορτή των δύο γιων και της κόρης της επιλέγει στιγμιότυπα …ουδέτερα.

marietta-xrousala-genthlia-koris1.jpg

Το παιδικό πάρτι και η ερμηνεία

Χθες (21/4) η Μαριέττα Χρουσαλά παραβρέθηκε σε παιδικό πάρτι που είχε θέμα την Taylor Swift ( σημειωτέον το νέο της άλμπουμ έγινε το πιο δημοφιλές στο Spotify σε μια μέρα).

Πήγε λοιπόν ντυμένη casual με τζιν παντελόνι και κοντομάνικο λευκό μπλουζάκι κι έδωσε ρέστα καθώς ερμήνευσε το τραγούδι της δημοφιλούς τραγουδίστριας “ Blank Space”.

« Όταν τα παιδιά σου έχουν @taylorswift πάρτι και εσύ το διασκεδάζεις περισσότερο #party#taylorswift #loveit#amazing» ήταν το σχόλιό της στο βίντεο που ανέβασε.

https://www.instagram.com/reel/C6BQSFZNDnz/

Οι ακόλουθοί της την …αποθέωσαν ενώ η κουμπάρα της Καλομοίρα, ευχήθηκε να ήταν εκεί μαζί της.

mariettachrousala1.jpg

15 χρόνια γάμου, 3 παιδιά

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι παντρεμένη με τον Λέοντα Πατίτσα από τον Ιούνιο του 2010 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά : Την Μαργκώ ( 2012), τον Σπύρο ( 2012) και τον Κωνσταντίνο (2018).

https://www.instagram.com/p/C1q3CFJNPCw/

Τα τρία αδέλφια πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο και κάνουν διάφορες δραστηριότητες όπως τένις, ποδόσφαιρο και κολύμπι.Το ζευγάρι μένει στην Ελλάδα κάνει ωστόσο πολλά ταξίδια στο εξωτερικό ενώ πολύ συχνά επισκέπτεται με τα παιδιά του και το Μαϊάμι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved