Μαριέττα Χρουσαλά: Στο κρεβάτι με τον μικρό της γιο - Η φωτογραφία που ανέβασε

Bed time stories για την Μαριέττα Χρουσαλά και ένα από τα τρία της παιδιά.

Μαριέττα Χρουσαλά: Στο κρεβάτι με τον μικρό της γιο - Η φωτογραφία που ανέβασε

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Λέοντα Πατίτσα. Μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, την Μάργκω, 11,5 ετών, τον Σπύρο, που τον Μάρτη θα γίνει 9 ετών και τον Κωνσταντίνο, που στις 6 Ιανουαρίου, γιόρτασε τα 6α του γενέθλια.

Αν και στο παρελθόν δημοσίευσε πιο συχνά, η ίδια και ο σύζυγός της, φωτογραφίες με τα τρία τους παιδιά, τώρα αποφεύγουν να το κάνουν γι' αυτό και μας εξέπληξε ευχάριστα με την φωτογραφία που τη δείχνει στο πλευρό του μικρού Κωνσταντίνου.

«Bed time», σχολίασε στο Insta story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

marietta-xrousala-bed-time.jpg

Του Κωνσταντίνου του αρέσουν οι δεινόσαυροι

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην φωτογραφία τα σεντόνια και τα σκεπάσματα του μικρού Κωνσταντίνου έχουν δεινόσαυρους επάνω και αυτό δεν είναι τυχαίο. Βλέπετε ο μικρότερος γιος της Μαριέττας Χρουσαλά, έχει «τρέλα» με αυτά τα γιγάντια προϊστορικά ερπετά.

Να σας θυμίσουμε το πάρτι γενεθλίων του πριν δύο χρόνια που είχε ως θέμα τους δεινόσαυρους;

Τα παιδιά που έχουν εμμονή με τους δεινόσαυρους ίσως έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης

Σύμφωνα με τη μελέτη του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα και του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν, διαπιστώθηκε ότι ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά γοητεύονται έντονα από τους δεινόσαυρους, τα βοηθά να αναπτύξουν στρατηγικές για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε όλη τους τη ζωή, να έχουν επιμονή, βελτιωμένη προσοχή και ενισχυμένες δεξιότητες περίπλοκης σκέψης, όπως η επεξεργασία πληροφοριών.

Διαβάστε περισσότερα για το IQ των παιδιών που παίζουν με τους δεινόσαυρους .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved