Ντάνη Γιαννακοπούλου: Φωτογραφίζει την κοιλίτσα της στην 35η εβδομάδα

Λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο δείχνει την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Φωτογραφίζει την κοιλίτσα της στην 35η εβδομάδα

«Δεν πιστεύω στα μάτια μου φάση», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να βγάζει μια σέλφι στον καθρέφτη του μπάνιου της η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η ηθοποιός έχει αποκαλύψει την κοιλιά της και όπως δείχνει και μέσα από τα hashtag που χρησιμοποίησε περιμένει να γεννήσει και νιώθει σαν μπαλόνι. Δεν το λέμε εμείς... εκείνη το λέει: «#35weekspregnant #35weeks #waiting #pregnancy #feels #like #baloon».

danny-giannakopoulou_.jpg

instagram @dannygiannakopoulou

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό της, Ορέστη, το καλοκαίρι του 2022.

«Ήμασταν 130 άτομα. Έγινε πολιτικός γάμος και έχουμε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης. Θρησκευτικός γάμος δε θα γίνει. Υπάρχουν σχέδια για μητρότητα. Άμα είναι να το φέρει η ζωή, θα το φέρει και θα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι», είχε δηλώσει στο παρελθόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον μυστικό γάμο της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί.

Οι επιπλοκές στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης και το άγχος που είχε

Στην ίδια συνέντευξη η Ντάνη Γιαννακοπούλου αποκάλυψε ότι είχε κάποιες μικρές επιπλοκές στην αρχή της εγκυμοσύνης της και ότι είχε (και έχει) πολύ άγχος.

«Δεν κοιμάμαι καθόλου, κοιμάμαι ένα διωράκι [...] έχω πονάκια. Ίσως τσιμπηματάκια. Ίσως άγχος. Έχω πάρα πολύ άγχος. Και στο ξεκίνημα είχα πολύ άγχος γιατί είχα κάποιες επιπλοκές. [...]Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη. Επειδή είχα τη σειρά και ήμουν αφοσιωμένη, να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια, "ωχ Ντάνη μεγαλώνεις... να μην χάσουμε το τρένο". [...]Το συζητούσαμε με τον άνδρα μου και είχαμε πει να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή και έτυχε πιο γρήγορα».

Όλες οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Από τη μέρα που τα νέα της εγκυμοσύνης της ηθοποιού έγιναν γνωστά, η Ντάνη Γιαννακοπούλου έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες της στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα, παραδίδοντας μάλιστα και μαθήματα στιλ.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού έτσι όπως τις έχει αναρτήσει η ίδια τους τελευταίους μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved