Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο για την κόρη της - Οι πρώτες φώτο

Κάνει το λεγόμενο nesting η Ντάνη Γιαννακοπούλου. 

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο για την κόρη της - Οι πρώτες φώτο

Πριν λίγες μέρες η Ντάνη Γιαννακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το φύλο του μωρού της.

«Όταν έκανα την β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο είπα πως είναι ίδια με εμένα, γιατί είναι κοριτσάκι! Εγώ κοριτσάκι ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια ήθελαν αγοράκι, γιατί είμαστε 2 με την αδερφή μου, έχω και 2 ανιψιές, οπότε περίμεναν αγοράκι. Πάντα έχω στο πλευρό μου τον άνδρα μου. Είμαι λίγο αγχωτική, κοκκινίζω!», ανέφερε η ηθοποιός αποκαλύπτοντας ότι θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Μάλιστα λίγες μέρες αργότερα ακολούθησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από την προετοιμασία του βρεφικού δωματίου. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το δωμάτιο της κορούλας της θα έχει βουνά.

«Ain't no mountain high enough» σχολίασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Τίτλος του γνωστού και αγαπημένου τραγουδιού των Marvin Gaye και Tammi Terrell.

Οι επιπλοκές στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης και το άγχος που είχε

Στην ίδια συνέντευξη η Ντάνη Γιαννακοπούλου αποκάλυψε ότι είχε κάποιες μικρές επιπλοκές στην αρχή της εγκυμοσύνης της και ότι είχε (και έχει) πολύ άγχος.

«Δεν κοιμάμαι καθόλου, κοιμάμαι ένα διωράκι [...] έχω πονάκια. Ίσως τσιμπηματάκια. Ίσως άγχος. Έχω πάρα πολύ άγχος. Και στο ξεκίνημα είχα πολύ άγχος γιατί είχα κάποιες επιπλοκές. [...]Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη. Επειδή είχα τη σειρά και ήμουν αφοσιωμένη, να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια, "ωχ Ντάνη μεγαλώνεις... να μην χάσουμε το τρένο". [...]Το συζητούσαμε με τον άνδρα μου και είχαμε πει να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή και έτυχε πιο γρήγορα».

Όλες οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Από τη μέρα που τα νέα της εγκυμοσύνης της ηθοποιού έγιναν γνωστά, η Ντάνη Γιαννακοπούλου έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες της στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα, παραδίδοντας μάλιστα και μαθήματα στιλ.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού έτσι όπως τις έχει αναρτήσει η ίδια τους τελευταίους μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved