Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρωινό ξύπνημα, οι μαγειρικές της δημιουργίες και η δεύτερη εγκυμοσύνη

Απολαμβάνει το ρόλο της μητρότητας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρωινό ξύπνημα, οι μαγειρικές της δημιουργίες και η δεύτερη εγκυμοσύνη

instagram @konstantinaspyropoulou

Η παρουσιάστρια είναι αφοσιωμένη στον γιο της Βλάσση, περνά πολύ χρόνο μαζί τους και κάνει ό,τι κάνουν όλες οι μαμάδες: προσέχει και φροντίζει την οικογένειά της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, κάνει βόλτες είτε μόνη, είτε με τον μικρό της και φυσικά ετοιμάζεται σιγά-σιγά να υποδεχτεί και το δεύτερο μωρό της.

Μια full time μαμά που μαγειρεύει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λατρεύει τη μαγειρική και φυσικά τη ζαχαροπλαστική που φαίνεται ότι είναι το φόρτε της. Ετοιμάζει νόστιμες και υγιεινές συνταγές για τον Βλάσση και φυσικά αναρτά φωτογραφίες από τις δημιουργίες της στα social media.

Έχει δείξει τη συνταγή για κέικ μπανάνας και τη συνταγή για χορτόσουπα. Αυτή τη φορά αποφάσισε να δείξει πώς ετοιμάζει ένα λαχταριστό cheesecake.

Το πρωινό ξύπνημα

Εκτός από τη μαγειρική όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι δεν είναι από τις μαμάδες που κοιμούνται πολύ το πρωί. Λίγο η εγκυμοσύνη, λίγο ο μικρός της γιος, την κάνουν να ξυπνά από τα άγρια χαράματα.

Πριν μερικές μέρες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει ξύπνια στις 6.30 το πρωί. Μάλιστα ρώτησε και τις διαδικτυακές της φίλες, ποιες είναι ξύπνιες και συμπάσχουν μαζί της.

proino-xipnima-spiropoulou.jpg

instagram @konstantinaspyropoulou

Η δεύτερη εγκυμοσύνη στη ζωή της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κάνει διάφορες δηλώσεις για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! ... Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό», είχε αναφέρει κάποια στιγμή σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε και συνέχισε, «Η δεύτερη εγκυμοσύνη πάει πολύ καλά, δόξα το Θεό με αρκετή κούραση , λόγο του μεγάλου θα έλεγα πια».

«[...]Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Μέχρι στιγμής άλλα συμπτώματα είχα στην πρώτη, άλλα μέχρι και σήμερα».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει εκφράσει τη χαρά και την ευτυχία της ενώ δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού ακόμη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved