Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανάρτηση για την 2η εγκυμοσύνη και η νέα φώτο του Βλάσση

Τι τρώει κάθε μέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τώρα που είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανάρτηση για την 2η εγκυμοσύνη και η νέα φώτο του Βλάσση

Το ότι θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι γνωστό. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό την Πέμπτη (22/2), κατά τη διάρκεια εξόδου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκοστόπουλου.

Η ευτυχία τόσο της ίδιας της παρουσιάστριας όσο και του συζύγου της δεν περιγράφεται.

Η ίδια δεν έχει κάνει ακόμη κάποια σχετική ανάρτηση που να δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε όμως τι είναι αυτό που τρώει καθημερινά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ένα μήλο με τη φλούδα

Όπως θα δείτε και στο insta story η Κωνσταντίνα κοινοποίησε ανάρτηση που έχει να κάνει με τη διατροφή της εγκύου, ενημερώνοντας έτσι και άλλες έγκυες μαμάδες που την ακολουθούν.

spiropoulou-anartisi.jpg

«Τρώγοντας ένα μήλο την ημέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χωρίς να το ξεφλουδίσετε, κάνει το παιδί σας περισσότερο έξυπνο, βοηθά το έμβρυο να μεγαλώσει σωστά, βελτιώνει την πέψη και επίσης βοηθά στη διατήρηση του βάρους. Μην τρώτε το μήλο μετά τη δύση του ηλίου».

Το γεύμα του Βλάσση και η βόλτα μαζί του

Μπορεί να διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της όμως, η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει. Ούτε και το πρόγραμμά της. Συνεχίζει να πηγαίνει στο κολυμβητήριο με τον γιο της, να του ετοιμάζει τα γεύματά του (δείτε τι καλό φαγάκι του ετοίμασε μέσα στο Σαββατοκύριακο) και να κάνει βόλτες μαζί του.

Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό της Κυριακής και βγήκε μια βόλτα με τον μικρότερο άνδρα της ζωής της. Περπάτησαν χέρι χέρι στον ήλιο και απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα μαζί.

«Ηλιοβασιλεματί 🌅🧡», σχολίασε δείχνοντας τον Βλάσση στην αγκαλιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved