Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της είναι μια μικρή fashion icon

Με ένα πολύ ανοιξιάτικο outfit!

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της είναι μια μικρή fashion icon

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαντώ Γαστεράτου είναι μητέρα δύο παιδιών, του Γιώργου και της Κυβέλης και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι αναρτήσεις της ποικίλλουν: Από βόλτες, παιχνίδια montessori στο σπίτι αλλά και ΤΑ outfits που επιλέγει για την μικρή της κόρη!

Αυτή τη φορά, η Κυβέλη ήταν ντυμένη με ανοιξιάτικα ρούχα και το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το κίτρινο.

Το συνολάκι απαρτιζόταν από μια πανέρμοφη κίτρινη τουτού φούστα η οποία είχε πάνω και μικρές μαργαρίτες, λευκό t-shirt, τζιν μπουφανάκι και τεράστια κίτρινα και παστέλ πράσινα τσιμπιδάκια σε σχήμα λουλουδιού και λάιμ αντίστοιχα. Τα παπούτσια ήταν απλά αθλητικά.

Η παραμυθένια σκηνή

Τις προάλλες η μαμά Μαντώ έκανε ένα post με την Κυβέλη να απολαμβάνει το σνακ της μέσα σε μια πολύχρωμη σκηνή. Παιχνίδια και βιβλία είναι διάσπαρτα γύρω της με την μαμά της να γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης: «Making memories... 🩷»

Η ίδια, παλαιότερα, είχε εξομολογηθεί πως όταν ήταν μικρή, δεν είχε παιδικό δωμάτιο. Κοιμόταν με τον αδελφό της στο σαλόνι κι όταν εκείνος έφυγε για σπουδές, απέκτησε τη δική της γωνιά, διακοσμώντας τους τοίχους με αφίσες των αγαπημένων της συγκροτημάτων, προκαλώντας την αγανάκτηση της μαμάς της.

Τώρα, όμως, η ίδια φροντίζει τα παιδιά της να έχουν όλες τις ανέσεις, από το παραμυθένιο κι όλο ροζ υπνοδωμάτιο έως αυτή την παιδική σκηνή, η οποία φαίνεται να είναι ιδανική για αμέτρητες ώρες παιχνιδιού, ξεκούρασης αλλά και διαβάσματος!

https://www.instagram.com/p/C4lPcoQIf7Z/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved