Ιωάννα Τούνη: «Ο Πάρης μέχρι τα 18 του θα έχει μάθει τη δουλειά τέλεια»

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον γιο της.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο της. Η επιχειρηματίας , ως γνωστόν, πηγαινοέρχεται στη συμπρωτεύουσα καθώς είναι η βάση της επιχείρησής της.

Μετά τις χθεσινές ατυχίες – έχασε την πτήση της και ξέχασε το μπουφάν της στο ταξί - η μέρα της συνεχίστηκε με πολύ τρέξιμο.

Μαζί της και παντού ο γιο της

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από την χθεσινή επεισοδιακή μέρα της. Επίσης, ενημέρωσε τους followers της ότι ετοιμάζεται η κολεξιόν με τα μαγιό και είναι υπ΄ατμόν αυτή την εποχή.

Και φυσικά από τις αναρτήσεις της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πάρης ο οποίος γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή την επιχείρηση της μαμάς του.

Εξ ου και το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη καθώς απαθανάτισε τον μικρό να περπατά κρατώντας το δειγματολόγιο.

« Εν τω μεταξύ ο Πάρης μέχρι τα 18 του θα έχει μάθει τη δουλειά ΤΕΛΕΙΑ!», προορίζοντάς τον προφανώς για ...κληρονόμο της επιχείρησης.

Τελικά μαμά και γιος επέστρεψαν σπίτι αργά το βράδυ με την Ιωάννα Τούνη να παραδέχεται πώς όταν αρχίσει να μιλάει ο Πάρης θα της ψάλλει κανονικά που τον σέρνει όλη την ημέρα.

« Γιατί μεγαλώνει τόσο γρήγορα;»

Η επιχειρηματίας μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους, χωρίς να έχουν γυναίκα να τον προσέχει. Γι΄ αυτό έχουν προσαρμόσει το πρόγραμμά της στο πρόγραμμα του μικρού προκειμένου να μπορεί να είναι κάποιος από τους δύο μαζί του.

Τις προάλλες το ζευγάρι ταξίδευε και η Ιωάννα Τούνη χαζεύοντας στο κινητό της βρήκε την παρακάτω φωτογραφία του μοναχογιού της.

Ήταν ντυμένος δεινοσαυράκι και κοιμόταν.

«Ο Δημήτρης οδηγάει και εγώ (ως σωστή συνοδηγός) σκρολάρω στο album της κάμερας… Αυτόν τον μικρό δεινοσαυράκο τον τράβηξα στις 29 Ιανουαρίου το 2023🦖
Τότε που ήταν ακόμη νουνίτο… Αχχχχχ σαν χθες μου φαίνεται συμπεθέρες μου!🥹ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;;;», αναρωτήθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved