H Σταματίνα Τσιμτσιλή δείχνει την «πρωινή τρέλα» που επικρατεί στην κουζίνα της

Το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια του Happy Day είναι full time μαμά.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή δείχνει την «πρωινή τρέλα» που επικρατεί στην κουζίνα της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε μετά από πολύ καιρό να απαθανατίσει την προετοιμασία του πρωινού γεύματος της οικογένειάς της δείχνοντάς μας πώς μοιάζουν τα πρωινά της όταν δεν βρίσκεται στην εκπομπή.

Οι φωτογραφίες της μαρτυρούν ότι είναι μια full time μαμά, που φροντίζει τα παιδιά της και ετοιμάζει λαχταριστό πρωινό για εκείνα.

Το πρωινό είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας γι' αυτό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει να μαζεύονται το Σαββατοκύριακο όλοι μαζί γύρω από το τραπέζι απολαμβάνοντας τα μαμαδίστικα γεύματα που ετοιμάζει.

avgofetes-krepes-stamatina.jpg

Όπως θα δείτε και στα Insta stories που δημοσίευσε η Σταματίνα, έφτιαξε αυγόφετες και κρέπες.

Οι αυγόφετες της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο σπίτι της αγοράζει μπαγκέτες ολικής άλεσης και αυτό το μαρτυρούν οι αυγόφετες που ετοίμασε για τα παιδιά της. Βλέπετε είναι λίγο «μπαμπάτσικες» για αυγόφετες όμως σίγουρα θα είναι αρκετά νόστιμες.

avgofetes-stamatina.jpg

Αν θέλετε να φτιάξετε και εσείς αυγόφετες το μπαγιάτικο ψωμί που σας περίσσεψε, ρίξτε μια ματιά εδώ. «Όταν οι αυγόφετες έρχονται να σώσουν τη μέρα μια μαμάς»

Οι κρέπες της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μπορεί η ίδια να γράφει «pancakes» όμως πιστεύουμε ότι πρόκειται για κρέπες. Βλέπετε το τηγάνι της παρουσιάστριας είναι καλυμμένο απ' άκρη σε άκρη και αυτό μας κάνει να υποθέσουμε ότι πρόκειται για κρέπες και όχι για pancakes. Φυσικά, μπορεί να κάνουμε και λάθος, μιας και μπορεί να ήθελε να ετοιμάσει για τα παιδιά της pancakes γίγας.

krepes-stamatina.jpg

Όπως και να έχει εμείς θα σας δώσουμε μια συνταγή για healthy κρέπες χωρίς αυγά (δείτε τη εδώ) και μια συνταγή για pancakes με αλεύρι ολικής άλεσης (δείτε τη εδώ) ώστε να φτιάξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved