Λευτέρης Πετρούνιας: Οι νέες φωτογραφίες με τη Λένια του

«Το φατσάκι που μπερδεύει τα λόγια και σε κάνει να λιώνεις»

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι νέες φωτογραφίες με τη Λένια του

instagram @eleftherios_petrounias

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε πριν μερικές ημέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και παγκόσμιος πρωταθλητής, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες με την μικρότερη κόρη του, Λένια, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο αξιολάτρευτη είναι η μικρή.

«Αυτό το φατσάκι που μπερδεύει τα λόγια και κάνει αυτά τα φανταστικά λάθη που σε κάνουν και λιώνεις!
#lenia #mybaby», έγραψε δείχνοντας τον ίδιο και την Λένια να κάνουν γκριμάτσες και καρδούλες στην κάμερα.

Η αδυναμία που έχει στις κόρες του ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι γνωστή, γι' αυτό άλλωστε και συχνά αναρτά στιγμές από την καθημερινότητα μαζί τους. Αν και είναι αρκετά ενεργός στα social media σπάνια μιλά στην κάμερα. Τελευταία φορά που μίλησε για την οικογένειά του, τις κόρες του και το ενδεχόμενο για ένα τρίτο παιδί, ήταν πριν μερικούς μήνες στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Μπάκα.

«Γιατί τις αγαπάω, με αγαπάνε και είμαστε πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας» ανέφερε και συνέχισε, δίνοντας απάντηση για το εάν θέλει να έρθει στην οικογένειά του ένα τρίτο παιδί.

«Δεν έχουμε χρόνο. Δεν είναι ότι δεν θέλω. Τα παιδιά είναι το καλύτερο μου. Όμως δεν έχουμε χρόνο. Με το ζόρι καταφέρνουμε να αφιερώνουμε κάποιες ώρες τις ημέρας στα παιδιά που είναι απαραίτητο. Όταν αποφασίσεις να κάνεις παιδί πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις. Και δεν μιλώ για το οικονομικό κομμάτι. Λέω ότι πρέπει να είσαι εκεί για το παιδί σου. Οπότε δεν έχουμε τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή!».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved