Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τις δυο της κόρες

Η ηθοποιός είναι μια κοριτσομαμά που λιώνει για τις κόρες της!

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τις δυο της κόρες

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πέρα από πρωταγωνίστρια στην πασίγνωστη σειρά «Σασμός» είναι και υπερήφανη μαμά δύο υπέροχων κοριτσιών, της Έλλης και της Μαρίνας.

Η ηθοποιός κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτά, τις προάλλες μοιράστηκε - με τους σχεδόν 60 χιλιάδες ακόλουθους- στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία που παίζει με τις κόρες της, σκυμμένη κρατώντας τες στους ώμους της.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «All three we can carry each other ❤️❤️❤️»

Και εμείς συμφωνούμε και επαυξάνουμε όπως, θέλουμε να πιστεύουμε, όλες οι κοριτσομαμάδες!

https://www.instagram.com/p/C4qJbmWoPTR/

Μερικές φορές είναι δύσκολο να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να τον περάσετε παρέα με την κόρη ή τις κόρες σας. Το καθημερινό, άλλωστε, πρόγραμμα είναι ασφυκτικό: σχολείο, δουλειά, δραστηριότητες, διάβασμα, υποχρεώσεις.

Τα κορίτσια έχουν ανάγκη τη στήριξη της μητέρας τους. Ακόμα κι όταν η σχέση τους είναι συγκρουσιακή, ειδικά στην εφηβεία, θέλουν να ξέρουν ότι θα είναι δίπλα τους ό,τι κι αν συμβεί.

Το ντεμπούτο της Έλλης στην υποκριτική

Η μικρότερη από τις δύο κόρες του ζευγαριού, Έλλη, φαίνεται να ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια των γονιών της δεδομένου ότι έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής και μάλιστα την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη» . Η μικρή ηθοποιός υποδήθηκε το 2022 τη μικρή κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά.

Μάλιστα από την πρεμιέρα της σειράς φάνηκε το ταλέντο της νεαρής Έλλης αλλά και το πόσο μοιάζει με την μαμά της. Ο τηλεοπτικός της ρόλος ως μικρή Ειρήνη περιορίστηκε λόγω ηλικίας, καθώς δεν την είδαμε να μεγαλώνει.

https://www.instagram.com/p/CY1RRhsqIKb/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved