Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε φώτο της κόρης της μετά από καιρό - Η Αναστασία ψήλωσε πολύ

Καιρό είχαμε να δούμε τη μικρή Αναστασία, που μόνο μικρή δεν είναι πια.

Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε φώτο της κόρης της μετά από καιρό - Η Αναστασία ψήλωσε πολύ

Καιρό είχαμε να δούμε φωτογραφία των παιδιών της Δούκισσας Νομικού, Σάββα και Αναστασία και η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή τις Απόκριες δημοσίευσε φωτογραφία της Αναστασίας που τη δείχνει ντυμένη, βασίλισσα Έλσα από την ταινία «Ψυχρά και ανάποδα (Frozen)».

«Μικρή μου πριγκίπισσα. Η καρδιά μου θα σπάσει από την αγάπη που νιώθω για εσένα… Είσαι η παντοτινή μου κολλητή! Σε αγαπώ!» έγραψε η Δούκισσα Νομικού για την μικρή Αναστασία.

anastasia-kori-doukissas.jpg

instagram @dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού δεν μπορεί να πιστέψει πόσο μεγάλωσε η κόρη της, και αυτό φαίνεται από το σχόλιο και την ανάρτηση που έκανε.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Αναστασίας

Η Δούκισσα τους τελευταίους μήνες έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά της, Αναστασία και Σάββα. Οι αναρτήσεις που κάνει είναι με αφορμή τις εμπορικές συνεργασίες που έχει, γι' αυτό και ήταν έκπληξη για όλους εμάς η φωτογραφία της Αναστασίας με την αποκριάτικη στολή της.

Τελευταία φορά που είχαμε δει την Αναστασία ήταν τον Ιανουάριο, που η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε φωτογραφία και των δύο παιδιών της από εξωτικό προορισμό.

doykissa-nomikou-(2).jpg

Με αφορμή τη νέα φωτογραφία της Αναστασίας, θυμόμαστε τις 7 τελευταίες φωτογραφίες της που είδαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της μαμάς της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved