Δούκισσα Νομικού: Παιχνίδια στο πάτωμα με τα παιδιά της

Τι θέλει να μάθουν να κάνουν Σάββας και Αναστασία.

Δούκισσα Νομικού: Παιχνίδια στο πάτωμα με τα παιδιά της

Το κρύο ήταν η αφορμή για να περάσουν ένα απόγευμα γεμάτο με παιχνίδια στο πάτωμα, η Δούκισσα Νομικού και τα παιδιά της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, άδειασαν όλα τα τουβλάκια στο πάτωμα και έφτιαξαν τον πιο ψηλό πύργο, που έχουν φτιάξει ποτέ.

doukissa-nomikou-paidia.jpg

«Μάθαμε να φτιάχνουμε τον πιο ψηλό πύργο», σχολίασε γεμάτη περηφάνια η μαμά Δούκισσα και συνέχισε, «Τώρα πρέπει να μάθουμε να μαζεύουμε τα παιχνίδια μας!». Παράπονο και καημό που το έχουν όλες οι μαμάδες, με παιδιά σε όλες τις ηλικίες. Βλέπετε αυτό το «Μάζεψε το δωμάτιό σου», «Μάζεψε τα παιχνίδια σου», «Μάζεψε τα πράγματά σου», «Μάζεψε τα ρούχα σου» είναι κάτι που θα λέει ακόμη και αν το παιδί της φύγει από το σπίτι.

Η Δούκισσα λοιπόν βρίσκεται στο πρώτο «μάζεψε», εκείνο που θέλει τα παιδιά να μαζεύουν τα παιχνίδια τους μετά από κάθε παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές -και ειδικά αν τα παιδιά είναι σε αρκετά μικρή ηλικία- είναι αδύνατο, με τις μαμάδες να δείχνουν το καλό παράδειγμα, μαζεύοντάς τα για ακόμη μια φορά μόνη.

Μόνη μάζεψε και η Δούκισσα τα παιχνίδια που σκόρπισαν, Σάββας και Αναστασία.

doykissa-paixnidia.jpg

«Μόνη μου τελικά», σχολίασε δείχνοντας τον εαυτό της γύρω από τα σκόρπια παιχνίδια και τους ψηλούς πύργους που είχαν φτιάξει τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved