Hilary Swank: Τα πρωτότυπα ονόματα των παιδιών της και η σημασία τους

Πώς εμπνεύστηκε τα ονόματα των διδύμων.

Hilary Swank: Τα πρωτότυπα ονόματα των παιδιών της και η σημασία τους

Η Hilary Swank είναι μια ευτυχισμένη μαμά ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Απρίλη του 2023 με την ηθοποιό να δηλώνει πανευτυχής.

Οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει μέχρι σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram με τα παιδιά της, είναι λιγοστές.

Η πρώτη ήταν αυτή που κρατούσε στην αγκαλιά της τα νεογέννητα δίδυμα.

https://www.instagram.com/p/Cq100EAuUbb/

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος για να δημοσιεύσει μια ακόμα φωτογραφία των διδύμων. Αυτή τη φορά τα αδελφάκια κάθονταν στην παραλία και η μητέρα τους είχε γράψει στην άμμο τα ονόματά τους: Aya και Ohm.

https://www.instagram.com/p/C3WLPBhOzZ1/

Τι σημαίνουν τα ονόματα

Τα ονόματα των διδύμων δεν είναι απλά πρωτότυπα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στο Today αποκάλυψε το λόγο που τα επέλεξαν με τον σύζυγό της, Philip Schneider.

«Η Aya ήταν μια Σύρια πρόσφυγας που γνωρίσαμε στον Λίβανο. Μια θαρραλέα, γενναία νεαρή κοπέλα γεμάτη ζωή που περνούσε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή. Με τον σύζυγό μου είχαμε την ίδια αντίδραση: είναι τόσο όμορφη και τι υπέροχο όνομα», ανέφερε στην εκπομπή.

Όσο για το όνομα του γιου τους, η Hilary Swank εξήγησε πώς «το Ohm θεωρείται ο πρώτος παγκόσμιος ήχος που ενώνει όλους τους ανθρώπους κι αυτό ακούγεται πολύ ταιριαστό».

Μιλώντας για την μητρότητα, ανέφερε πώς μέχρι στιγμής, βιώνει όλα όσα της είπαν και πολλά άλλα: «Άκουγα τις μαμάδες να λένε, «Ω, ετοιμάσου να ζήσεις τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής σου» και έλεγα, «Ω, όχι, ξέρω πώς είναι η μεγάλη χαρά, έχω πέντε σκυλιά». Αποκτάς λοιπόν παιδιά και τότε καταλαβαίνεις. Η αγάπη είναι τόσο εκτεταμένη και κάθε μέρα που ξυπνάω και είμαι μαζί τους είναι σαν να είναι αυτός ο μοναδικός σκοπός μου».

https://www.instagram.com/p/CoTN1x2PRUx/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved