Hilary Duff: «Ο γιος μου με δίδαξε ότι η καρδιά μου μπορεί να μεγαλώνει»

Η star βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Hilary Duff: «Ο γιος μου με δίδαξε ότι η καρδιά μου μπορεί να μεγαλώνει»

Το Σάββατο, η Hilary Duff γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Lucas, που έγινε 9 ετών, με ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της.

«9 ???? Πώς; Ξέρετε ότι ήταν μια μεγάλη μέρα που δεν εκανα καμία δημοσίευση, ούτε είχα χρόνο να ανεβάσω ένα βίντεο με αναμνήσεις από το παρελθόν με μουσική από το Instagram», έγραψε η 33χρονη star στο post που ανέβασε στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία από τη διακόσμηση του party.


https://www.instagram.com/p/CMqsRRaD6zT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο Luca μου χάρισε τα καλύτερα 9 χρόνια της ζωής μου και μου δίδαξε ότι η καρδιά μου μπορεί να συνεχίσει να μεγαλώνει, και να γίνεται όλο και μεγαλύτερη, είναι πραγματικά ατελείωτη», έγραψε η ηθοποιός για το μεγαλύτερο παιδί της, το οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Mike Comrie .

Η star και ο νέος της σύζυγός, Matthew Koma, που είναι γονείς της 2χρονης Banks, περιμένουν επίσης το δεύτερο παιδί τους.

«Ήμουν τόσο χαρούμενη που γιορτάσαμε φέτος με έναν (ασφαλή) πιο φυσιολογικό τρόπο, κάνοντας τον μικρό μου "μάγκα" να νιώσει πολύ ξεχωριστός! Του χρόνου θα επιστρέψω με ένα κολάζ φωτογραφιών», πρόσθεσε η Duff και συνέχισε γράφοντας: «Δεν ήθελα με τίποτα να γεννήσω στα γενέθλιά του, γιατί ήθελα να μπορέσει να κρατήσει τη μέρα αυτή για τον ίδιο... με επιτυχία. Τώρα παρακαλώ σώμα μου, μπορείς να κάνεις αυτό που πρέπει», έγραψε θέλοντας να εκφράσει πόσο πολύ θέλει να γεννήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved