David Beckham: Τραγουδάει έχοντας αγκαλιά την κόρη του, Harper

Ο David Beckham αγαπάει όλα του τα παιδιά αλλά μια αδυναμία στην κόρη του, την έχει.

David Beckham: Τραγουδάει έχοντας αγκαλιά την κόρη του, Harper

Ο David Beckham και η Victoria Beckham είναι από τα ελάχιστα διάσημα ζευγάρια που παραμένουν μαζί μετά από περίπου 25 χρόνια γάμου.

Κι όχι μόνο είναι ευτυχισμένοι οι δυο τους, αλλά έχουν και πολύ στενή σχέση με τα παιδιά τους τα οποία έχουν πλέον μεγαλώσει - μάλιστα ο Brooklyn παντρεύτηκε.

Ωστόσο, με κάθε ευκαιρία συγκεντρώνονται όλοι μαζί είτε για να γιορτάσουν ένα γεγονός, όπως τα γενέθλια του Cruz , είτε για να φάνε οικογενειακώς.

https://www.instagram.com/p/CtWEK5bIzqQ/

Η 12χρονη Harper

Η μοναχοκόρη του ζευγαριού είναι 12 ετών, της αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά και τα καλλυντικά . Σε μια συνέντευξή της το Μάρτιο του 2023 στους The Times , η Victoria Beckham αποκάλυψε ότι η κόρη της « έχει εμμονή με το μακιγιάζ ». Αν και δεν της επιτρέπεται να κυκλοφορεί μακιγιαρισμένη εκτός σπιτιού, η σχεδιάστρια παραδέχτηκε ότι είναι πολύ καλή στο μακιγιάζ και μάλιστα το αποτέλεσμα της ...δουλειάς της είναι φυσικό.

https://www.instagram.com/p/CzFKkJwoIol/

Η Harper είναι εξίσου δεμένη και με τους δύο γονείς της. Ωστόσο, μια αδυναμία στον μπαμπάς της την έχει και φυσικά ισχύει και το αντίστροφο.

https://www.instagram.com/p/CveR3n-oY01/

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Victoria Beckham από τα γενέθλια του Cruz, η Harper είναι δίπλα στον μπαμπά της ο οποίος τραγουδά έχοντάς την αγκαλιά.

https://www.instagram.com/reel/C3kKljLopeC/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved