David Beckham - Η κόρη του Harper τον βοηθά στο μποστάνι του

Μια τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε ο David Beckham με την κόρη του, Harper. Στιγμιότυπο που απαθανάτισε η σύζυγός του, Victoria. 

David Beckham - Η κόρη του Harper τον βοηθά στο μποστάνι του

instagram @davidbeckham

Ο David Beckham μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο δείχνοντας το νέο του χόμπι. Τον κήπο με τη μαναβική του. Στο πλευρό του ποζάρει με χαρά η αξιολάτρευτη κόρη του, Harper.

Τη φωτογραφία ο Beckham συνόδευσε με ένα σχόλιο όπου εκφράζει τον ενθουσιασμό του για το μποστάνι του και ευγνωμονεί τη σύζυγό του, Victoria Beckham που απαθανάτισε τον ίδιο και την κόρη τους επί τω έργω.

«Και κάπως έτσι αρχίζει η οργανική κηπουρική για εμένα και τη μικρή μου βοηθό. Ένας γρήγορος έλεγχος στα μελίσσια μου και ένα ευχαριστώ στη μαμά για αυτή τη φωτογραφία!».

davidbeckham.jpg

instagram @davidbeckham

Η αγάπη του για τα μελίσσια

https://www.instagram.com/p/Cp716j_Iu8t/

Εκτός από την κηπουρική, ο David Beckham είναι και μελισσοκόμος. Λατρεύει τα μελίσσια του και φυσικά την παραγωγή μελιού.

https://www.instagram.com/reel/Chei1uEIj3G/
https://www.instagram.com/p/CcvC_9IIXHA/

Αυτή την αγάπη την έχει μεταδώσει και στην οικογένειά του. Στο παρελθόν είχε αναρτήσει βίντεο που έδειχνε σύσσωμη την οικογένεια στο πλευρό του φορώντας στολές μελισσοκόμων να τον βοηθούν.

Η αδυναμία που έχει στην Harper δε κρύβεται

O David Beckham έχει αδυναμία στην κόρη του και το δείχνει σε κάθε ανάρτηση που κάνει μαζί της. Δείτε μερικές φωτογραφίες που έχουμε ξεχωρίσει εμείς, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved