Οδηγός Επιβίωσης για τον Ανάδρομο Ερμή

Έχετε σημαντικό ραντεβού και στους δρόμους επικρατεί χάος; Πάτε να πληρώσετε ένα λογαριασμό και η ουρά φτάνει στην... εθνική οδό;

Οδηγός Επιβίωσης για τον Ανάδρομο Ερμή

Θέλετε ένα έγγραφο από ένα δημόσιο φορέα ή ταμείο και ενώ έρχεται η σειρά σας πέφτει το σύστημα ή σας ζητούν να τους προσκομίσετε και κάποιο ακόμα; Σας έσκασε το λάστιχο, έπαθε βλάβη το τρένο, άλλαξε η ώρα πτήσης και χάσατε το αεροπλάνο; Το κινητό σας τρελάθηκε, το laptop ή το pc σας ανοιγοκλείνει μόνο του ή μήπως χάσατε τα κλειδιά σας;

Μήπως ο καλός ή η καλή σας δεν εμφανίστηκε ακόμα στο ραντεβού σας και όταν του τηλεφωνείτε αντιλαμβάνεστε ότι πήγε κατά λάθος αλλού; Αν αναρωτιέστε τι πάει στραβά αυτές τις μέρες η απάντηση είναι μία: Ο Ερμής είναι ανάδρομος!

Στην αστρολογία, ο Ερμής κυβερνά όλα τα είδη επικοινωνίας, μέσα μεταφοράς, γραφειοκρατία, ταχυδρομεία, τη ροή της κυκλοφορίας, έγγραφα, συμβόλαια, συμβάσεις, διαπραγματεύσεις, ραντεβού, επαφές και συναντήσεις. Γυρνά ανάδρομος περίπου τρεις φορές το χρόνο και διαρκεί για ένα διάστημα σχεδόν τριών εβδομάδων. Όταν λοιπόν ο Ερμής είναι ανάδρομος, τα λάθη, οι παραλήψεις, οι δυσλειτουργίες ή οι βλάβες είναι αναμενόμενα και συμβαίνουν σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι συνήθως.

Εδώ,εξαίρεση αποτελεί κάποιος που έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό του Ερμή ανάδρομο, γιατί έχει το πάνω χέρι αυτήν την περίοδο και δεν αντιμετωπίζει όλα τα παραπάνω ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο μέγεθος.

Ο Ερμής, λοιπόν, από σήμερα θα είναι σε στάση και από τις 7/2 έως και 1/3 περίπου θα είναι ανάδρομος. Γι' αυτό, καλό είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να... επιβιώσετε!

Διαβάστε τους τρόπους επιβίωσης στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved