Μπέττυ Αρβανίτη: «Είμαι τρελαμένη γιαγιά»

Η καταξιωμένη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κάνει όλα τα χατίρια στον εγγονό της.

Μπέττυ Αρβανίτη: «Είμαι τρελαμένη γιαγιά»
Instagram @alexisstamatis

Η Μπέττυ Αρβανίτη είναι μια ευτυχισμένη και «τρελαμένη» γιαγιά.

Όπως είπε στην εκπομπή « Καλύτερα Αργά» και στην Αθηναϊδα Νέγκα είναι μια γιαγιά που κάνει όλα τα χατίρια στο εγγόνι της. «Εγώ πιστεύω ότι ο ρόλος μου είναι να με εκμεταλλεύεται», σχολίασε με χιούμορ.

Αποκάλυψε επίσης ότι την στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν θα μάθει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει ο Ερμής.

https://www.instagram.com/p/CsifJ4hIPv1/

«Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν μεγαλώσει, δεν θα το μάθω ποτέ. Εγώ έχω μια φοβερή περιέργεια για τα πράγματα και με στενοχωρεί που δεν θα το μάθω. Θα ήθελα να υπάρχει ένας τρόπος για να το μάθω. Είναι μια ουσιαστική σχέση γιατί έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όλα τα στάδια του ανθρώπου. Αυτό το παιδί ανακαλύπτει το κόσμο και είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, πώς κερδίζει κάθε στιγμή. Εμένα γενικά με ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Οι μαμάδες δεν τα παραβλέπουν ακριβώς γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να τα δουν γιατί έχουν άλλη σχέση. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σχέση της γιαγιάς», είπε μεταξύ άλλων, η Μπέττυ Αρβανίτη.

https://www.instagram.com/p/CbaohKxLWuS/

Η μητρότητα σε νεαρή ηλικία

Η ηθοποιός απέκτησε τον γιο της, συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη, σε νεαρή ηλικία και ήταν φυσικό, όπως είπε, να κάνει λάθη.

https://www.instagram.com/p/CXLrfZ5oQcW/

«Ασφαλώς και έχω κάνει λάθη με το παιδί μου, δεν είμαι Θεός. Έκανα το παιδί μου σε μικρή ηλικία και είναι φυσικό να κάνω λάθη. Δεν είχα την αίσθηση του τι σημαίνει μητέρα. Ουσιαστικά μεγάλωσα μαζί με τον γιο μου. Αυτό έχει και καλά και κακά. Και χάνεις και κερδίζεις. Και τώρα απολαμβάνω το κέρδος αυτής της ιστορίας που είναι η ουσιαστική επαφή, η τόσο δυνατή σχέση, είναι πάρα πολλά πράγματα», ανέφερε η ηθοποιός.

Ο γιος της είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Εύα Σιμάτου, κι έχουν αποκτήσει τον Ερμή, τον λατρεμένο εγγονό της Μπέττυς Αρβανίτη.

https://www.instagram.com/p/CrD1DuJolKE/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved