Robert De Niro: Ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για την 9 μηνών κόρη του

Ο 80χρονος ηθοποιός είναι απλά ξετρελαμένος με τη μικρή του κόρη.

Robert De Niro: Ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για την 9 μηνών κόρη του
Bigstock

Ο Robert De Niro υποδέχτηκε το έβδομο παιδί του τον περασμένο Μάιο.

Ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ ηθοποιός, είχε γίνει αποδέκτης αρκετών αρνητικών σχολίων για τη απόκτηση παιδιού σε αυτή την ηλικία. Ωστόσο, φαίνεται απολαμβάνει τη πατρότητα κι αυτό φάνηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο AARP The Magazine.

robert-de-niro1.jpg

φώτο: you tube / AARP

Μιλώντας για την 9μηνών Gia, καρπό του έρωτά του με την Tiffany Chen, δήλωσε εμφανώς συγκινημένος πώς « τα πάντα από τα οποία είμαι απορροφημένος ή με ανησυχούν απλά εξαφανίζονται όταν την κοιτάζω. Επομένως, αυτό από μόνου είναι θαυμάσιο. Εκείνη ( η κόρη του) έχει έναν πολύ γλυκό τρόπο να σε κοιτάζει και να σε καταλαβαίνει. … Επομένως , δεν γνωρίζω πώς θα πάει όλο αυτό με εκείνη αργότερα, όταν μεγαλώσει, όμως σκέφτεται και παρατηρεί τα πάντα και παρακολουθεί. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον».

Παραδέχτηκε ωστόσο, ότι δεν είναι σίγουρος τι θα συμβεί όταν μεγαλώσει η κόρη του, καθώς είναι μεγάλος σε ηλικία, γι΄αυτό και εστιάζει στο παρόν.

« Είμαι ένας 80 χρονος μπαμπάς κι είναι υπέροχο και θέλω να βρίσκομαι κοντά της για όσο περισσότερο μπορέσω για να την απολαύσω», είπε ο Robert De Niro.

Η νέα του σύντροφος και η κόρη του

Η Tiffany Chen είναι δασκάλα πολεμικών τεχνών και η γνωριμία της με τον διάσημο ηθοποιό έγινε το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας « Ο Αρχάριος». Ωστόσο, ξεκίνησαν να βγαίνουν αρκετά χρόνια αργότερα το 2021 όταν πλέον είχε χωρίσει ο ηθοποιός από την Γκρέις Χάιταουερ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει άλλα έξι παιδιά: την Drena, 51 ετών τον Raphael, 46 ετών, τα δίδυμα Aaron και Julian, 27 ετών, τον Elliot, 25 ετών και την Helen, 11 ετών.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ξανά υποψήφιος για Όσκαρ β΄ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε « Killers of the Flower Moon».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved