Paris Hilton: Μαμά για δεύτερη φορά - Ανακοίνωσε ότι είναι κοριτσάκι

Η φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram.

Paris Hilton: Μαμά για δεύτερη φορά - Ανακοίνωσε ότι είναι κοριτσάκι

Κάθε χρόνο τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving) που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Για τους Αμερικανούς αυτή η γιορτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς προωθεί το αίσθημα της αγάπης και της ευγνωμοσύνης.

Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, η χρυσή κληρονόμος μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Paris Hilton έγινε ή θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά θα αποκτήσει κοριτσάκι. Μάλιστα το όνομα που θα δώσει στο κοριτσάκι της είναι «London» μιας και αυτό γράφει το κοριτσίστικο ροζ φορμάκι στη φωτογραφία της.

paris-hilton-mama-gia-deuteri-fora-koritsaki.jpg

instagram @parishilton

«Ευγνώμων για το μικρό μου κοριτσάκι», σχολίασε η Paris Hilton κάτω από τη φωτογραφία της και τα σχόλια από διάσημες φίλες της έπεσαν βροχή. Ανάμεσα σε αυτά και της Naomi Campbell που έγραψε «Συγχαρητήρια Paris και καλωσόρισες London», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η London έχει έρθει ήδη στον κόσμο και περιμένουν να τη γνωρίσουν.

Αν και η Paris Hilton δεν έχει κάνει παραπάνω σχόλια, αντιλαμβανόμαστε ότι και αυτή τη φορά το μωρό της ήρθε ή θα έρθει στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Hilton σε συνεντεύξεις της ανέφερε ότι θέλει να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι ώστε ο γιος της να έχει μια αδερφούλα. Μάλιστα είχε πει ότι προετοιμαζόταν για όλη τη διαδικασία της εξωσωματικής θεραπείας για το δεύτερο παιδί της.

https://www.instagram.com/p/Czmq3yKvTIt/

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που ο Phoenix θα έχει μια αδερφούλα κάποια στιγμή», είχε σχολιάσει η Paris.

Όσο για το όνομα London που διάλεξε; Όπως έχει η ίδια πει το «London» είναι πιο κοντά στην καρδιά της.

«Είναι η αγαπημένη μου πόλη και πάντα ήθελα να ονομάσω την κόρη μου, London», είχε πει σε ένα επεισόδιο στο podcast της την 1η Μαρτίου αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε διαλέξει το όνομα αυτό εδώ και 10 χρόνια.

Όταν η Paris έγινε μαμά για πρώτη φορά

Να σας θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2023 η 41χρονη επιχειρηματίας ανακοίνωσε με την παρακάτω φωτογραφία ότι μαζί με τον σύζυγό της, Carter Reum, έγιναν γονείς για πρώτη φορά μιας και στη ζωή τους ήρθε ένα αγοράκι.

parishilton_167.jpg

instagram @parishilton

Αργότερα ακολούθησαν οι πρώτες φωτογραφίες του μικρούλη όπου οι γονείς του ανακοίνωσαν και το όνομά του.

«Ο μικρός Phoenix. Ολόκληρος ο κόσμος μας. 💙»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε πει ότι «Ανέκαθεν ήταν το όνειρό μου να γίνω μαμά και είμαι ευτυχισμένη που με τον Carter βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε τη δική μας οικογένεια μαζί, οι καρδιές μας πλημμυρίζουν από αγάπη για το αγοράκι μας».

Τώρα οι καρδιές της ίδιας και του συζύγου της πλημμυρίζουν από αγάπη και για το κοριτσάκι τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved